Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo sto treba jeste zabraniti vozilima ispod euro 5 ili bez dpf-a da voze u centralnoj jezgri. javni prevoz pod hitno renovirati i nove najmodernije tramvaje ubaciti. buseve rasporediti i samo da rade na CNG. Starim vozilima npr golf 2 dizel zabraniti da voze radnim danima. samo nedjeljom da moze (kad je vec oldtajmer). Ugalj da se zabrani za domacinstva. Mislim da bi problem bio rijesen u roku od 5 godina veoma jednostavno.
Hvala Bogu, konačno. Nevjerovatno da Sarajevo iz godine u godinu medju najzagadjenijim, a naš narod osjeti samo ono što može rukama opipati. Zagađenje u Sarajevu nas ubija polako, i to sto se ne vidi ne znači da ga nema. Ne trebamo se smiriti dok se ne nadje rješenje.
Joj, kakvo je samo ovo politikanstvo...
u Bosni pametnjKovici ismijavaju sve vezano za klimatske promjene a guse se u smogu, nargilama, cigarama, dimu iz golfa 2 lol
Kasno Marko na Kosovo stiže....
Kad ubijes nemoj onda ljubit,kasno je sad o tome pricat.