Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijene opet rastu. Dodik trčkara do Vučića. Vučić malo Rus, malo EU. Sirotinja nadrapala. A naši samo misle na izbore. Jadna majko!!!
Znaci Embargo na naftu do sada nije ni postojao, a nafta poskupila za duplo? Sto?
Ovo nije embargo rusiji, ovo je dalje produbljivanje inflacije i podizanje cijena, kako bi opljackali gradjane, oslobodili ih od sve ustedjevine koju imaju.
Oper nista, 6 mjeseci
Evropljani, budite se! Otjerajte američku duboku državu i njene marionetske vlade iz Evrope ili će te biti izbrisani!!!
baš tako, bolje im je pod ruskom čizmom.
Taman da pumpadžije još malo namasate chunu.
Ovo nam nije trebalo
eu dok postane neovisna od rusije, putin ce osvojiti vatikan
Ako osvoji Ukrajinu hahahahah
Šta znači biti ovisan o nečemu od nekoga a taj neko ima monopol još ucjenjuje. Bolna istina koju naivnost EU politike i prokletsva mešetera skupo košta. Sad ispaštaju obični građani. Ali...neka,Rusi su pokazali svoje pravo lice kao siledžije još protiv bratskog naroda.
Neka neka masaAllah
Šta mogu sankcije največoj zemlji na našoj planeti? Ništa!!!!! Ruski rubel danas za 17% još jači nego prije sankcija! Bio sam u Sočiju, čovječe.. cijena goriva u Rusiji ista 20 godina več! Litar benzina košta 1,10KM, hljeb košta 15 pfeniga, plin besplatan za svakoga, zdravstvo besplatno za svakoga.. to nijedna zemlja u evropi nema!! To objašnjava mi isto zašto u Turskoj svaka godine dodje 4 miliona Rusa na odmor.. Rusi su puni para covječe a da ne govorim resosen zemlje njihove
4 miliona iz St Petersburga i Moskve ima para. 140 miliona nema pasoš i sere u rupu pored kuće
..kaze osoba koja nikad nije bila u Rusiji! Ali te osobe se najbolje 😂😂👍 “vazno je da bilo sta komentarišem a nikad nisam otišao da vidim kako se u toj zemlji zivi”! E moj jarne, otidji malo u soči ili negdje drugdje pa da vidiš na hiljade kilometra najmodernijh autoputeva, zeljeznice, aerodroma, najmodernijh hotela i najljepših žena da ti dah stane 😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi se qurce preko ledja naroda, boli briga Ursulu, njezina egzistencija je osigurana naredne 3 generacije.
U Rusiji gorivo 1.40KM... sve sankcije od pocetka sto su uveli Rusiji su imale negativne posljedice po gradjane Evrope, ogromna poskupljenja svega zivog sto postoji na trzistu, a jos ce biti veca.... a mi i dalje podrzavajmo sankcije hehehhehe, jescemo travu uskoro.
Nisam za Ruse ni u kom slucaju al jedini ko ce ovo osjetit je narod, pogotovo mi koji nismo u EU a moramo pratit trend. Ne sekiram se ja za Njemacku kako ce izac iz krize, al bgm mi cemo n…..t
Bravo Dodje pravda lagano al sigurno smece od banke
Menščini da EU vode diletanti odsečeni od realnosti.
realnost je da EU nije trebala biti u ovoj mjeri ovisna od Rusije.
Obzirom da su Madjarska i Slovačka izuzete mi trebamo stati sa trcanjem pred rudu. Zasto bi mi kao jedna od najsiromašnijih drzava koja nije ni clanica eu a ni Nato u uvodili bilo kakve mjere kad svi clanovi eu nece. Politika je ku va, samo nasi politicari su glupi da stote iskljucivo interese svog naroda. Nemamo se mi u BiH kome dodvaravati.