Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da počne vakcinacija jer će se onda mediji početi baviti drugim stvarima i korona će nestati. Samo da vam čestitam kakvu se vrašku kampanju odradili. Standing ovation!
405 000 000 x 200 km = 8.1e10 suma pomnozite kolko če bili zaradit od toga mze da podmiti sve politicare da lažu i truju. to je suma koju nikad nemoze potrosit za hiljadu godina
Njemačka vakcina, die beste
@Vrhovnikomitet poznate stetocine.
samo zvijezde mogu imati coronu. Trump, Ronaldo i ja.
U prvi mah pomislih neki ćurevac iz bosne ih zaebo
Ovi kupuju vakcine ko unas respiratore. Kasnije će vidjeti dali valjaju ili ne
Samo se bockajte pa ste onda sejf. Da mi normalni napokon mozemo da zivimo u miru od militantnih brnjicara i ostalih budala.
Da. Sta je zivot. Vodim te na Steak.
Pakao je crkvena izmisljotina. Isus nikada nije spomenuo pakao.
Tek ce haos nastati kada pocnu ucjenama i prisilom vakcinisati ljude, tada ce se dobro zamisliti i ovi koji su za vakcinaciju!!
Pa ja nemam ni sad problema 😁😁
CureVac to vam je skracenica od Cure Vakcine...iscuri sve.
Naravno, Njemacka hajruje kako god okrenes... neka vakcine kako god