Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirija je završena, jevreji se spremaju da odrade i Iran na isti način. Prvo idu Apple i Facebook a onda uhodani ostatak priče, ustanici, borbe , pomoć borcima, korištenje bojnih otrova, udari, Rusija, NATO , napad izraela na iransku nuklearku, i ...
I šta kad jevreji odrade i Iran ?? Pa SAD im više i ne trebaju ? Podjarmiće sve okolne države ko Jordan i napravite svoje sjedinjene evropske države !
... i svi su kao protiv ovakve politike a zele u nato?? licemjerstvo na najvisem nivou.
A zasto Ameri ne ukinu nuklearni program? Zasto moraju uvijek druge drzave?
Zato sto samo oni imaju namjeru da apsolutno vladaju svijetom i da koriste resurse citave planete bez pogovora. Vrlo jednostavno.