Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fucker: Nemam ja nista protiv Hrvata! Samo ti cinjenicno stanje iznosim!
ma pasha \"dijaspora\", ako je tako loshe, pa ti barem mozes birati, dodji u hrvatsku ili bih ili srbiju pa ces da vidis sta je zivot... da te provozamo u nacionalnim auticima poput golfa 2, zastave... ako ne radis, nista se ne brini premijer Brankovic je odlucio da pola pokradenog novca podijeli povratnicima :D a ako odes u smrdsku i dodik ce te pogurati, obezbjedicemo ti redovnu platu, u domu zdravlja, niko te nece gledati kao govno, neces cekati u redu po baknama, jer neces imati sta da cekas...ne moras da se brines, ako ti ukradu autic, nece to visiti svuda po novinama...pripremis par milja i tvoja limuzina je odmah na parkingu...ma znas sta NE JEDI GOVNA SVEGA TI NA SVIJETU...haj cao...
Ja sam u EU, stvarno ne znam zasto se neke zemlje lome da udju u EU? Mislim kakav je to plus za recimo zemlju kao Hrvatska? Hajde razumijem Bosnu, vize i to, ali sta tjera Hrvatsku? Slovenija je ekonomski sjebana otkako je usla u EU. Sta je to plus za clanstvo u EU? Male zemlje nemaju u opce sopstvenu vanjsku politiku, nego za sve to rade Njemacka, Francuska i Engleska? Raspodijela imigranata? Cijene kao u prici, ni kad si milioner u EUR nije dovoljno. Jedini plus pristupni fondovi, doduse u svakom slucaju ta zemlja to sve plati, i par puta ,pretplati jer mora prodati sve sto ima, medjutim cemu se narod veseli kad ce dobiti veliku harbiju na kraju?
Nisu Sloveni nego Slaveni.
kaze se \"slovenacki\" a ne \"slovenski\" nisu svi sloveni krivi za ovo sranje zar ne
jadna evropa kada nacionalisticke drzave sto su slovenija, hrvatska, bosna i hercegovina, i srbija udju u evropu... cak i uevropi ce se nastavljati provocirati..skovenija je vec zapocela sa svojim vinjetama, ne zeli smaniti cijene...pa sad veto nad hrvatskom...a zadnja usla..
Jedi govna Mrki! Nije potrebno da nam pojasnjavas koliko si opsjednut Hrvatima i koliko ih mrzis! Tvoj je komentar iz tih razloga izlisan! Elem, Zlovenci nisu mogli Hrvatima uciniti bolju uslugu za prijem u clanstvo EU. Pola evropskih paralamentaraca ce u inat ovoj zlovenskoj gesti dati svoj glas za Hrvatski prijevremeni ulazak u clanstvo EU!
Mrki: Šta se ti brineš za Hrvate, boli te briga pa ti možeš putovat di te volja ebeš Evropu, Hrvatima problem vize da ljudi mogu putovat.Jesu jadni nemaju ni 2000 tisuće km, dok ti radiš za 300km blago se tebi, ali imaš i ona 2 slova rs pa možeš uživat u svojim komentarima jadni Hrvati. UŽIVAJ MRKI.............
A pri tome ovaj austrijski zastupnik zaboravlja kako je Austrija svojevremeno ucjenjivala i blokirala istu tu Sloveniju da udje u EU i to zamisli zbog cega - ZBOG FREE SHOPOVA na granici!!! Znaci zbog par trafika! A da bi njihovi lokalni seljaci s druge strane granice ocuvali profit u svojim ducancicima!
Zamolio bih sarajevo-x.com da bude ozbiljniji u davanju naslova textovima!!! Jer kad sam procitao naslov ja pomislio digla se i kuka i motika u EU parlamentu, a kad procitah text, kad ono spala knjiga na dva slova! Na dva sirota parlamentarca! Cak bi i Dino Merlin skupio vise parlametaraca da mu plate novi CD! MIslim razumem ja propagnadne potrebe HRT-a u cilju tjesenja pucanstva, ali bar vi mozete biti malo objektivniji!