Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je da poslije svakih novih sankcija sve vise kapitala odlazi na Istok.Jos je interesantnije da na istom nema inflacije a o nestasici povrca i ostalih potrebstina kao na Zapadu nema niti govora.Na koga su usmjerene ove sankcije?
Sav kapital na nezaposlene radnike trose.
sve tacno, kao da ostatak svijeta uvodi ssnkcije eu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU je k...a!
al volite njene pare? Što ne ideš u rusiju govedo rusofilsko 🤣
Nije, ba, to je tvoja materesina. 🥰 Slava Himarsu!!!
Sankcije su zlo ne udaraju odma ali za 10 godina te vrate nazad 100 godina
EU je najveće smece i zlo ,nista nisu bolji od Rusije,zivot EU gradjanaje u zadnjih 10 godina duplo gori ,sve je poskupilo duplo da plate su iste ili niže ,ovi sami sebe ukopase
Cackas na iphonu i vozis VW navijas za Ruse..ne ide bre
Tebi, tako pametnom, bi i staljin pozavidio, a šešelj i marić bi te rado ugostili. Još samo da si dodao da su za sve ovo krivi amerićki filmovi i truli zapad dok u rusiji cvjeta i raste kukuruz od pola metra. Plašim se da me nisi razumeo
Jednoumlje kao prije 2. Svj. Rata
Najavljeno da će 2023 Rusija imati veći bdp rast od ujedinjenog kraljevstva. Bravo sankcijama.
Samo deri ne mogu nam botovi nista. Kremenko Putler dzaba trosi pare na botove da sire propagandu, a bolje bi mu bilo da uzme novi par stikli nebil dobio koji cent na visini. Slava Ukraini.
Lol u par minuta vec nekoliko minusa..aktivni su nocas pravo. Putin je supak...ebemo ga mi 😀
Hahaha aktivni, a slabo placeni. Neka ajde mora neko da se bori za svog omiljenog presjednika sa visokom potpeticom. Vole oni takve momke.
Znaci ako branis Rusiju, onda si Srpski extremista? Pa kamara Amera ne podržava ovo sta njihova država radi, ne samo oni, cak I Britanaca ima! U Fra, Njemačkoj itd državi su ogromni prosvjedi, samo mediji to ne prenose. Samo budala moze da podržava rat! Vi koji navijate za Ukrajinu zar stvarno mislite da ce oni pobjediti tek tako i pravda će biti zadovoljena? Pa ako se rat nastavi, kriza ce biti sve veća i veća, gdje Putin, Zeleni i Biden je nece osjetiti, nego ti obicni insanu.
Samo ću reci cijene hrane su za 30 % veće za razliku od prošle godine. Da ne govorim gorivo, gas, te ostale stvari od auta, nekretnina itd. To su stvari koje treba da nas muče, a ne ko ce da pobjedi u Ukrajini. I sve ove sankcije ka Rusima, najviše sirotinja osjeti, dok svaki prdonja kako raste inflacija, tako i poveca sebi platu. Prvo nas Covid srozao, sad i ovaj rat.
Kakva pravda..Rusu su napali suverenu drzavu, a ne obratno. Jedni se brani drugi napadaju. O cemu govoris???
A jesu uveli sankcije u pm...
Cak se i Vikror slozio...pa jos sam Srbi na Evropskom kontinent ostali uz Putina.
Bravo za EU, BiH treba da se ogleda na njih i uvede iste sankcije. Ako ništa ne može na državnom nivou, mogu općine, gradovi i kantoni. Treba bojkotovati sve rusko, čak i plin, pa nek ga tamo u Sahari prodaju.
Bravo! Samo jako protiv ruskog agresora a svi oni koji ih podržavaju pravac Donbas, Bahmut. Čujem dijele lijepe livade za noćenje 🤣
Ni dosadašnje nisu ni okrznule osima običnih grašđana po Evrpi sa inflacijom.G7 neće da ograniči cjene nafte po barelu.
Sa ovim EU sama sebe sprda i ponizava, cak 9 paketa sankcija nije urodilo plodom i ide sa 10, i opet nista
i samo obični krađani če osjetiti toDosadašne sankcije nabolje osjete obični građšani u Evropi,a ne rusija.
Nabijem obicne ljude i "malog covjeka".
Kao i od prethodnih devet, nahebat će obični Evropljani. Uvode sankcije k'o talase korone što su uvodili, a Rusija stoji kako stoji. Efikasno pravo. Diletanti i američke sluge.
Koga nas? Jel' to hoćeš reći da ova ukrajinska gamad nešto radi po Bosni i Hercegovini? Ako imaš kakve informacije, prijavi SIPA-i ili OSA-i, jer je to već stvar nacionalne sigurnosti. Budaletine jedne, ebala vas i Amerika i Rusija i woke i LGBTQXYZ. Slava Ukraini, 5. doza Pfizera, trandže su žene itd. Samo puši te priče, dogurat ćeš daleko.