Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj vjerodostojnosti medjunarodne zajednice :)))))) credibility of bulshit community :))))))) what a prick is that Brammertz ,
SRBIN / BEOG... 07.12.2009. u 18:34 Izvinjavam se pitanje je potpuno ispravno ali ga treba uputit politicarima koji su ponovno spremni na svaku zrtvu tudjih zivota i tudjeg mira , za mir i spokoj svojih i g.u.z.o.v.a i svoje djece udobno smjestene po zemljama evropske unije.
SRBIN / BEOG... 07.12.2009. u 18:34 Pitanje, konstatacija i komentar u cjelosti potpuno na mjestu.
ZA bbb:i vi ste vrsili geno\"it na srbima i hravatima ali o tome ne pricate.Svak krije svoju sramotu...
Vidite li ljudi kako se geno*id nagradi i isplati? Zato slijedeci put, pamet u glavu, valjda ce mo i mi biti nagradjeni!
I tako dan za danom pred kockastim eraknom.
ko vas ebe dobro je nama i ovako vidimo se na godisnjem u Turskoj ionako se tamo skuplja citava Evropa
A vama hrvat da nije bilo tog usranog jezika i da niste Njemcima lizali onu stvar i pjevali\"Danke Deutschland\"nebi vi nikade imali tu vasu Lijepu drzavu. A u Oluji ste proterali 250000 nemocni ljudi(zena,djece i staraca).Toliko o vasoj hrabrosti.A Jasenovac nebi da spominjem. A vama Bosnjaci ovaj iz BG je sve rekao.Da ste ostali sa Srbima,hrvati u BIH se nebi vise culi niti bi bilo RS(koja vama toliko smeta).
Hrvat zbog takih kao sto si ti vas vise ni nema u srpskom delu Srema.Jednom ste bili ovde za vreme NDH i nikad vise. Inace zna se uz koga je bio NATO i da je Srbe samo bombardovao a vama pomogao jer dotle niste bili u stanju da kontolisete ni teritoriju vase usrane drzave koje je drzalo manje od 50.000 srpskih vojnika. Zemun mozes samo da sanjas.
Hvala mnogo Europskoj Uniji sto ce sada konacno i Srbija i RS moci naprijed bez nepotrebnog balasta proslosti. Zivjela Srbija i naprijed u pobjede komsije :) Mi se nadamo dakako da ce i nas Srbija jednog dana podrzati u ulasku u EU. BIH4EVER!
Genocidni pomazu genocidne to smo se mi Bosnjaci uvjeri ne tako davno.
@Hrvat : ko ti drma kavez? jel si to nesto lose pojeo, ili si jednostavno lud od droge? il ti je proradio ustaski gen, zakrvavile se oci, pa ne znas sta pricas?
Kazes zenicak? Otkad se to u Bosni govori \"zenicak\", a ne zenicanin?
ima pravo ovaj preko drine,postali smo najveca bijeda u regionu.
Srbine, vi bez podrske od strane Britanije, Francuske i Rusije ste nistavila koja bi i Beograd izgubila. Jedino sto znate dobro je oblizati njihove usrane guzice i zavuci se toliko duboko da vam samo pertle iz njih vire. Mi smo vam u Oluji pokazali koja ste nistavila, nemojte sljedeci put nas tjerati da vam to opet demonstriramo. Nezaboravite kad god ste nas izazvali dobili ste po pi*cki. Poslije I svketskog rata, zeljeli ste veliku Srbiju na svetoj hrvatskoj zemlji, konsekvence znate, pa ste pokusali u 90-tim ponovo praviti veliku Srbiju na svetoj hrvatskoj zemlji, konsekvence znate. Sljedeci put necemo stati u Hrvatskoj, nego u Zemunu.