Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo što nisu prdljavinu proglasili ekološkim zagađenjem. A možda i jesu jer se sve više protura začepljanje stražnjica
Zkljucak. Kako ce biti za 30-40 godina, boli nas k.....c
Normalno je da se klima mjenja godinama... Npr prije 100-200-300 godina sto nije velik period klime u nekim drzavama tipa Francuska Spanija itd je bila drastično drugcija.Zasto je cudno da se mjenja.S obzirom da nas ima 8 milijardi moramo zagađivsti planetu za potrepštine ali treba svesti steti na potrebnu a smanjiti na luksuznu
Evo sad će to Klix komentatori sa 4 razreda srednje i/ili fakultetom u Travniku, koji u životu nisu pročitali udžbenik iz meteorologije ili klimatologije sve raskrinkati. Prevara, zavjera, agenda i tako to..
Ovi opet o klimi i ispusnim plinovima, a u Ukrajini milioni eksploziva svaki dan. Jedan dan rata zagadi planetu kao auta za 30 godina. Eto dokle smo stigli.
Pozdrav, zanima me gdje ste pronašli taj podatak da jedan dan rata zagradi planetu kao auta za 30 godina? Pokušao sam pronaći i nisam uspio pa ako možete postaviti neki link da pogledam. Hvala unaprijed.