Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koji bolesnik moras biti pa da planiras skrivanje po šumi mjesecima .... Vidi se da ima nesto sa srbima :D pravi međed
bUAHAHHAAHAHHAHH :):) Nasmija me na sabahu!
Stvarno, ja budale, bolje da je se sakrio u Čikagu među "svojim", Čikago ima više četnika nego cijeli Ravnogorski pokret i nebi ga nikad našli :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a koji moron moras biti da te opisuju rijecima "Ljubitelj srpskih uniformi "
da si bio zaljubljenik u vojsku Armije BiH i njenu uniformu nikad te nebi našli...al eto kad nećeš,sad duvaj crncima
Regresija. Ljudi davno iz šume, on jok. Al prvo da mu internet kaže o lovu i zamkama. Psihopata.
Prvi slučaj srbole u americi, liječenje nije uspjelo...
Mesčini bilo je i malo degeneka :P
Pretraživanje po internetu nezakonito????
ode pasa na stolicu. pa ti oblaci cetnicke uniforme. tuga kad cujes cime se ovaj bolesnik dicio
Ovaj Klix prenosi vijesti koje nikog normalnog nebi trebalo da zanimaju a jos gore od toga je sto te iste poticu razna prepucavanja po svim osnovama i razumijem da je cilj veca citanost istog portala ali morali bi znati granicu ipak pretjeruju iz dana u dan .
da li ijedan drugi medij osim klixa javlja o ovome debilu? ako vam je toliko stalo do nacionalnog potpirivanja mržnje prenesite bar neku domaću relevantnu vijest ili analizu
Kad si sretan i kad zeliš lični opis da promjeniš ti okreni broj 92:))))))
Auuuu Jesu ga IZNABIJALIIIIIIIIII
MA DAAAAAJ, američka policija da bije !!!! pa amerikanci su najhumanija rasa na dunjaluku, vidiš kako se fino odnose premda zatvorenicima na Guantanamu - sviraju im death metal dan i noč :)