Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao u BIH, sda izgubila sarajevo ostali samo nepismeni seljaci iz pripizdina za nju da glasaju, ti isti glasaci podjelili se braća za bakira bivseg srbina, a sestre uputili komsoglu agi na zaglaisanje. Izgubio sultan tursku polako krece proces skidanja redjepa s vlasti, samo gledajte. Sam je pokusio glumiti babu amerima i Trumpu
@Dr.ArslanagicLi dali ste vi ozbiljni?? Nadam se da racunate rezim sultana, izbrone malverzacije itd. pa sultan je namjestio drzavni udar da poboljsa sebi poziciju,stara skola. Znaci porazen je potpuno u pravom smislu bez svoga rezima, kradje itd. to sam mislio da vam kazem.
Čuj Sarajevo i ostale pripizdine? Od Sarajevskog duha ostali iskompleksirani malograđani i jeftini glumci koji se ljeti kanisterima kupaju kao 93' a smatraju se višom rasom u odnosu na ostale bosance. Nevezano za Tursku, ona me ne interesuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fascinantna je opsjednutost sda talibana Turcima, Turskom i Ergoanom. Ničim izazvana. A s druge strane kad im četalji kažu da su poturice, ono DNK, babe, tarabe, ovo-ono. "Šizofrena cepanja" level pro.
Ovo teže pada vlastima u Srbiji nego kod nas. Kod nas će se nekako ideološki objasniti ali u Srbiji će možda prestati pipa sa investicijama koje su puno veće nego ovdje.
lakapo vraća se alkohol u turske kafane
Erdogan je karina..isto kao sto su na Balkanu karine Dodik,Izetbegovic,Covic,Vucic,Plenkovic...jedino Grabar-Kitarevic nije karina...ona je picketina..i po...!!!!!
Najbolji su albanci.Kad je dosao u posjetu, sve ok, protokol, pocasti...A onda ga doveli da oda pocast njihovom najvecem junaku Skender begu!Ha, ha, ha...Brko samo facu promijenu...Bosnjaci npr nemaju muda da spomenu da bi kosti Zmaja od Bosne trbalo vratit u Gradacac!Nemaju muda...
Napad na kameru na aparatima
Dzaba novi most, aerodrom....Previse je koketirao s islamom i ova zadnja izjava o aja sofiji, barem ovim turcima u njemackoj, nije dobro sjela!Dosta im vise provokacija po njem medijima!Osim toga, vecina zena u istambulu je izasla da glasa-naravno protiv brke sto bi ih opet "pokrivao" i u kuce spremio!
Hoće li biti proslava kod Sebilja?
smrt fasistima..bravo za Istanbul, Ankaru i Izmir, jos jedan dokaz da samo neskolovane budale koji nemaju nista u zivotu biraju fasiste, jer krive cijeli svijet za svoj neuspjeh. Tako je nazalost na cijelom svijetu.
Ode Imamoglu u zatvor :-D
Izgubiše erdoganovi politeisti pobijediše ataturkovi bezbožnici.
Dobro je da još ima demokratije u Turskoj, makar na lokalnom nivou.
Sace Erdo bajbukirat Ekrema da je saradjivo sa Gulenom hahahaha
turska mora biti demokratska država kakvu je napravio ataturk, erdogan liči na nekog sultana koji bi vladao otomanskim carstvom dok je živ.
Što bi uSarayvu rekli"urbana raja pobijedila ruralnu raju"... (_))==========Q ---- -- ---------- --
Sve jedno,vanjska politika bit će ista.Oni se razlikuju u 5 promila.A mi?Jedni bi u integraciju a drugi bi da prave Kantonalne Kneževine.