Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto onako kako je ISIL godinama prodavao naftu. Dosta ispod cijene i sve granice se otvaraju. Profit je bitan.
Ti stvarno mislis da je ISIL kamiona prodavao naftu kako se prica? Pa konvoji bi im bili raznijeti prije nego upale cisterne da je voze, sto od Amera, sto od Rusa, sto od Turaka. To su price za malu djecu.
Osim naravno ako su svi oni imali koristi od te nafte? Konvoj u Tartuz Asadu, konvoj preko turske granice Erdoganu, pa jedan konvoj Uncle Samu preko amidze Barzanija?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok je isil kontrolisao izvore i izvozio preko tvog sina naftu, onda nije bilo problema.
@VlaskaKuga http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-releases-proof-turkey-is-smuggling-isis-oil-over-its-border-a6757651.html
Amidža je jedan i jedini.
Gori je od onih što su mu sudili babi. Hamo je ponovo u redu za panju.
https://www.youtube.com/watch?v=Nk7pu7j_l6Q
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-releases-proof-turkey-is-smuggling-isis-oil-over-its-border-a6757651.html
http://hiddenlolcdn.com/i/188507.jpg
Komentatori su totalno glupi!!! Ako im blokira turska oni nece moci prodavati naftu to je jasno ko dan!! A drgo mogu slati cisterne s tim da ce na kraju ispasti skuplji prevoz neg sama roba sto u prevodu znaci nece niko 2-3 eura litar placati
Turci spremni na granici da se rokaju sa Kurdima. Sad mi trebamo bodrit Kurde nek se raspadne Turska kao sto su Turci bodrili nas da se uvuku u Bosnu. Cak i dali odrjesenu vrecu Alji da pocne rat. SAD CE GLUPE POTURICE SLJEGNUT DA BRANE BRACU TURKE. DOBRA SANSA DA SE RJESIMO IZDAJICA I VRATIMO BOSNU BOSANCIMA.
kmeeeeeeeeeeee suti fasisto, ko te sta pito
nikako ovim zapadnjacima u glavu da se i Turska nešto..al shvatiće valjda
Kurdi i Bošnjaci su medju rijetkim narodima u svijetu koji još uvijek nemaju svoju nacionalnu državu. Kurdski narod ima pravo da ostvari to pravo.Nezavisnost Kurda u Iraku ce potaknuti Kurde u Turskoj (oko 20 miliona)
Tajib zna znanje ... zna on da moze prijetiti Kurdima naftovodom ...isto onoliko koliko Rusi mogu prijetiti ukrajincima plinovodom... Al zna Tajib i to da da njegovi biraci da oni koji ga biraju ne znaju ni cipele svezati a kamoli da sta teze....oni ce sve to sta on kaze zgutati
Izdao si Ataturkove ideale...
Bio sam protiv Brke 100%, i dan danas se ne podržavam mnoge njegove poteze, ali s obzirom kako handri SAD i Evropu, te razne mainstream lobije i cioniste, e tu ga podržavam milion posto
Ma jeste sve Ameri i cionisti krivi. Krvi su za genocid krscana u Sjevernoj Africi, krivi za unistenje svih kulturnih spomenika, biblioteka, Rimskih i Egipatskih gradjevina. Krivi sto su za Arapsku ljenost i sto pohlepni Arapi hoce sve na guzove.
@dugokonto Sta pricas gluposti. Arapi okupirali genocidom sve. Jedini dio koji je Arapski i muslimanski jeste mali dio Arabije sve ostalo su GENOCIDASI OKUPIRALI GENOCIDOM I SILOM. Citavu Sjevernu Afriku, Srednji Istok, Pakistan, Idiju, itd... Najbolja zemlja na svijetu jeste Amerika. Tesko nama bez Amerike. Amerikanci su zaustavili trgovinu bjelog roblja. Sta ti mislis da su Berberi (Albanci) radili kod nas na Kosovu?
Da nisu čifutska kurva i da ih Amerika ne čuva ne bi oni zoru dočekali.
Turci su se vec digli na granici. Sad imas sansu da lijes krv za prcaste i debelguze genocidase. Sretno. Da se rjesimo IZDAJICA.
Money money money mister funny