Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu zlata vrijedi...mnogi ce sada reci,pa on samo to i radi..samo prica; ja mislim da mnogi i to nesmiju.RESPECT
Danas svi misle na neku korist, a erdoan... Dusa od covjeka
Joj Erdogane, ne seri i ti majketi. PALESTINCIMA NE TREBAJU TVOJE RIJECI, PALESTINCIMA TREBA ORUZJE. Jedini koji su pruzili bilo kakvu pomoci su Iranci i Hezbollah... kojih inace se ti protivis i za kojih Saudijska Arabija prica da su "nevjernici" jer su Sije. A gdje su ti veliki Suniti i lavovi Islama iz Saudijske Arabije, Katara, i Turske? Nesto ih nema sada???? Mrs u pm svi zajedno.
UBIJ, ZAKOLJI DA NI JEDNO ČIFUTSKO DIJETE NA SVIJETU NE POSTOJI................
Ti mozes puno vise od molitve...al si dosadan sa ovim zalopojkama, tusis ko suhi lokum..i samo zivciras sa ovim izjavama...KONKRETNO COVJECE, KONKRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!
Konju turski, ti porediš kitove i arape,pa naravno da se treba brinuti za kitove.Za arape se brinu Izraelci ,a zapad samo dopuni streljivo ako ponestane.
pa kreni Erdogane, ako imas mu... tako ste bezbel i 92 bla, bla, bla za "bracu" Bosnjake, a cete nas pobise ko zeceve, jer je Alija govorio "rata nece biti" ..... i dok ipak ameri ne dodjose-rat i ne prestade....
Tako je Redžepe,hebi im mater,i ja samo na utakmici smijem hebavat mater,tu neću dobit po brnjici.
Na svakoj slici je sa mikrofonom u ruci k'o da je pjevač :). Volim Erdoana, ali je i meni dosadio sa ovom slikovitom pričom, riječima koje djela ne prate.
erdogan, ciciban, cin-can cvrgudan, crvenban...........
Sta bacas suplju bleferu jedan,kako te vise nije stid
rijeci i samo rijeci i to prazne recepe isto ko i onaj kovn devedesetih a djela ni za lijeka, pa ti nisi u stanju sopstvenu zemlju da sredis a sredjivao bi medjunarodne probleme. do prije mjesec dva nisi nikad ni spomenuo gazu ni palestince sto li pitam se.
Retorika..retorika...retorika. A sta cemo s kurdima koje ste kroz istoriju mlavili ko stoku? Sta cemo s skoro milion jermena? I onda dodje njegova predizborna govorancija....jeste ovo izraelovo za svaku i najostriju osudu pa i intervenciju velikih ali ko si ti da mu kazes.
ajd glupi si erdogane !! ti si lazov i ti i turska i sve islamske zemlje su nista ! bjednici da si dobar kos to pricas neke bih poteze i vukao vi ste svi lazovi 92 ste i nama mogli pomoci pa se desila srebrenica !! tako da je ovo sve sranje, nazalost palestinci ginu i dok sami nesto ne ucine nema od njih nista !
PA MOGAO BI TO PUNO TOGA URADITI ALI NISI TI DJABA DOBIO NAGRADU OD NJIHOVOG KORUMPTIRANOG KONGRESA, LIZES TI NJIHOVO DUPO VEC DUGO GODINA, A I OVO STO SADA GOVORIS RADIS SAMO ZBOG IZBORA MAMU TI IZDAJNICKU...
da URADI nesto recepe.. eto te isti sulejman demirel 90tih
A od kuda da tebi Zidovi dodjele nagradu Erdo.Znamo mi dobro da tebi ljudski zivoti nisu sveti.Predizborna retorika tebe tjera da "suosjecas" sa Palestincima.Blizi si ti Nethanjahu nego sto mislis.
Tvoje zaključivanje dolazi iz nepoznavanja konteksta cijele priče.
Jok ti poznajes kontekst.Covjek koji je do juce bio u savrsenim odnosima sa Izraelom.Pogledaj na cijoj obali su ljetovali Zidovi.I pogledaj koliko je Turaka izgubilo zivot u zadnju godinu protestujuci protiv Erdogana.Zbog toga rekoh da je jako blizu,moralno,izraelskom premijeru.