Zbog napuštanja foruma
0
Erdogan u Istanbulu dočekan kao heroj
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranac! Pobego si nam opet iz zatvora. Da se vratish do sutra ujutru a obecavamo, necemo te vise u celiju sa Gasijem i onim crnchugom!
@kosovar Fati se ti Kosovske politike, nisi ti ministar vanjskih poslova, pa da nešta pričaš, komentariši politiku Sandžačke ili Vojvodinske republike!!!!!
TO JE NAIJ VECA GRESKA TURSKE POLITIKE OD PADA OSMANSKE IMPERIE I DO SADA . ERDOGAN TREBA DA SE PENZIONIRA NE MOZE ON DA SRUSI TURSKI SEKULARIZAM I DEMOKRACIU TURSKE DERZAVE .
hmmmmm.....pocinje polako vreme koje treba da tek dogje.....povratak osmanlija i muslimana na svetsku scenu.........bas se mislim gde ce cafiri kad im bude stiglo 5 min ......polako polako......tiha voda breg roni.........ALLAHU EKBER......
Erdogan Heroj
@pravda Paša, Aja Sofija je, nakon Osmanskog osvajanja Carigrada, postala Džamija, a kasnije muzej, A da ti kažem nešta oko teritorija, što Izrael ne vrati pojas Gaze Egiptu, i dijelove Zapadne obale, koje su osvojili od Jordana??? I ovo su Turci osvojili, i ne treba se vraćati, kao što izrael neće da vrati tuđe!!!!
sto ne vrate Aju Sofiju , crkvu kaja je vise od 800g pod okupacijom i nek se sjeti genocida nad Armencima i nek vrate armeniji teritoriju
@hamasovac Pa ipak ih je izdao, nisu im ništa pomogli, nigdje oružja, a ni para, al će im sad dati 1 ili 2 milijarde za štetu!!!!
bate Hamas ne trazi pomoc od Arapa oni ne dozvoljavaju da im se druge drzave ili drugi narod mijesa u njihovu grupu sad kad bi hteo neki od nas da se prikljuci Hamasu oni ne dozvoljavaju oni se sami bore za svoju drzavu od muslimanskih drzava samo se ocekuju pare i oruzje koje im je vise potrebno nego hrana da imaju sa cime da se brane da nebi bacali kamenje.Da Allah nagradi Erdoana jer on se bori i kritikuje izrael za ovo sto je uradio i od Turske je doslo dosta pomoci od organizacije IHH po najvise.i nemoj te da razmisljate tako bukvalno jer kad bi se umijesala ili Turska ili Iran il bilo koja muslimanska drzava kad bi napala Izrael danas bi poceo III svjetski rat.samo politikom se moze i naravno da hamasovci pobede InsAllah. PS.jedini presednik koji se bori da nesto uradi je Erdoan (Turska) -a ne kao kralj Saudiske arabije prodana dusa ili kao presednik Egipta od njega trebaju najvise da ocekuju jer gaza granici sa egiptom oni nista ko da nisu muslimani. selamu alejkum.
Kako je glup ovaj Hamas (iako sam Musliman i na njihovoj strani, priznajem), oni misle da će im Arapska liga pomoći, te lige nema, uvijek govore da će pomoći, al to su samo laži!!!!! Hamas se osloni na Arapsku ligu, i uvjek jadnici nadrljaju, kao i Liban!!!!!! Zato treba da se jedna Muslimanska zemlja digne, i da pokaže zube čifutima, da znaju s kim imaju posla!!!!!
Hrabar cin premijera Erdogana, koji je primjeran lider. On je dokazao i davno kao gradonacelnik Istanbula, da je sposoban, vrijedan i inteligentan. Ovakav lider je primjer svim politicarima muslimanima. Cijenjen na zapadu i istoku.
Iranac Iranac, vidi ti se chuna! Ti si dokaz Darvinove teorije da je chovijek posto od MAJMUNA! Evo rekla mi \"stara nana\" da si nasto od Orangutana!
hahahaha vidi ovog srbina, nekadasnjeg turcina. hahahaha joj ala ti je fazon hahahahaha juuuuhuhuhuhu
hvala bogu pa je jedna nasa zemlja rekla nesto protiv tog nasilja na palestince...aferim recepe
Dole islam i muslimani gdje god bili!