Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni raspisati referendum za formiranje države Kurdistan, ali samo secesionizmom iračke teritorije, ali i to je teško da Iran i Turska je priznaju na svojim granicama.
Autonomna pokrajina Kurdistan je cijelom svojom povrsinom na teritoriji Iraka. To je vec rijeseno. I to ce biti prvi put da Kurdi u svojoj istoriji imaju nesto nalik na drzavu. Od Turske i Irana ne mogu dobiti ni cm. Mislim, mogu 15-20 cm.
@Muha9941 Ovim se još više usložnjava situacija ionako složenog stanja pa su korak dalje od rješenja mira na Bliskom istoku što će prouzročiti terorizam u većem obliku od današnjeg.
siptari su meni 100puta veci patrioti od nas hajte njiha vidjeti sa turskom ili arapskom zastavom !! slucaj da to vidis!! na sahrnama uvijek albanske zastave a ne ko nasi ínat´´ chede i ujke provucirati sa onim tr ili arap zastavama!! sramota smo od naroda postali nismo oni 800000 zrtava vrijedni od 92-95!!! albanke nikad za turcina a nase u njemackoj velicaju turke ko da je alija tito i kenedy pred njiha stao!!
80000 zrtava od 92-95
pa Bošnje sine, prodale vjeru za večeru... i čudiš se što mašu turskim zastavama za vreću brašna?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mašala krenulo je. Katar , Turska, Iran......
Sve bliže Srbiji :)
Naravno da smetaju vođe koje nisu američke potrčke. Čim krojiš svoj put odmah si diktator ovo ono. A to što najviše smeta je da ne zavisiš od IMF MMF itd. što si u peteroduplao standard Turcima, izgradio brze pruge, tunele i atomske centrale, autoputeve i da ne nabrajam. Sa nekim potezima se ne slažem ali te tvoj narod voli sa konkretnim razlogom
Turska tone u kaos. Banke prodali Arapima, sve više uvoza i sve manje izvoza, valuta mu se mijenja kak puše vjetar, u školama je bitnije da se uči o džihadu nego kemija ili geografija etc. Inače trenutni dug zemlje je oko 412 milijardi dolara, poguglaj si. S čijim parama misliš da je gradio tunele i mostove? Sirotinje sve više, a cijene idu nebu pod oblake. Neškolovan i narcisoidan bijednik.
FREEEEEEEEEEEEEE KURDISTAAAAAAAAAAAAAAN
@ninja2 ŽIVIJJJOOOOOOOOOO GULEN , ŽIVIJOOOOOOOOOO HAKAN ŠUKUR I POSLIJE GULENA , GULEN L.P. Hooris
Ha zine, slaze.
Kad se sjetim samo kako ste ga velicali dok je govorio da iza Bošnjaka stoji 100miliona turaka, a vidi sad šta vam mediji uradise, oprase nam mozgove pogotovo ovaj nacistički klix koji je djelo SDA
vijesti ba su pod kontrolom sda i ankare!! to je cinjenica!! klix je malo neutralni!! 100 000 000 turaka?? koji? od koji zive neznam koliko u dijaspori, kurdi i ako su muslimani ...on da dodje sutra u BIH da se ratuje ???:D:D:D:D arapi i turci su lazov od naroda gori od cheda samo vi i neke sandjaklije kojima smo dozvolili da nasele sarajevo velicaju turke /arape pravi bosanci nebi nikad !! jucer u industrji a danas ti nudi ´´aj u maline´´to je buducnost sa SDA i NE EU!!
bih je sjedište europskog terorizna na čelu sa bakirom izetbegovićem i njegovim privatnim sudom. https://www.vecernji.hr/vijesti/dok-europa-lovi-dzihadiste-bih-ih-pusta-na-slobodu-1189519
Mektic ce najebat ka zuti ako ona braca Hodjic nekakvu pizdariju naprave... besplatni obilazak baze Bondsteel :D
Jesu im Ameri zakuhali corbu hahahahahha
Sultan👏👏👏
Mislis Schupak?
Ker.
Ovom su brcici sve uzi i uzi, a zna se ko ih je "uske" nosio!
Erdogan=Diktatura
ZVIO KURDISTAN SLOBODA KURDIMA !!!!