Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto mi uopste (Bakir) zauzimamo bilo kakav stav, a niko nas ne pita! Srbija koja ima deset puta vise koristi od Turske , koja bolje zivi radi Turske , pa je li ko cuo Vucica da je i slovo prozborio na ovu temu ? Al ne SDA i Bakir se nasli pametovati!
@gooUser1561888010 cuj 10 puta:):):).....vi imate 0(nula) od Turske,..1 ili bilion puta je isto
Izgubio. Glavni cilj srušiti Assada nije uspio.
Covjek ima 3.6 miliona izbjeglica a Kur.ba Europa i svijet nepomazu ni centa. To ni USA nebi financijski izdrzale. Normalno da covjek mora rijesavati problem ako su Turskoj na teretu. Najbolje bi bilo da ih posalje u Francusku kod g Carle Del Ponte.
Što se ne k.ur.č..iš ovako kad dođeš Putinu na noge. U Sočiju si bio manji od makovog zrna. Znaš samo prodavati maglu seljačinama iz Anadolije i svojim podrepnim muhama Bakiru i Vučiću.
"ocistiti"...taj Erdogan je isti Karadzic, Mladic, Milosevic etc. , kakav bolesnik
Gdje amer dodje tu trava ne raste
ako...velike rijeci...
Ovako mora i hrv vojska uci 30km u dubinu bosne da se osigura granica... a mislim da ce oni u sanskom mostu moliti da dodu cak i do njih....
Kao sada Erdogan, istu priču su pričali Karadžić i Milošević, da se navodno bore protiv islamista, a u stvarnosti za sobom ostavljali spaljena i ispražnjena sela, rzazorene gradove, zgarišta i masovne grobnice.
Jao opet kmečite... Vi ste ko neka razmažena deca.
Čistio je i Slobo
Ovo zvuči kao kapitulacija.
@A_Qmega Danas je Putin rekao da je prisustvo SAD u Siriji nelegalno. Nemaju poziv vlade iz Damaskusa. Ali više je bila poruka Erdoanu da je njegova inicijativa isto nelegalna. Samo par sati kasnije Erdoan se povlači. To se zove kapitulacija.
Bošnjaci nema dvostrukih aršina kada je u pitanju etničko čišćenje. Bošnjaci budite čvrsti i jasni na stavu: nema dvostrukih aršina pa i kada to odobrava gosp. Bakir Izetbegović .Ola(h)ko je prešao preko ''naše sudbine'' ne tako davno. Jasno, uglađeno, bez uvreda i govora mržnje.
Ovog šizofrenog brku je Trump maestralno prebacio Putinu. Do juče smo slušali "ako SAD ne uradi to i to, mi ćemo ovo, mi ćemo ono...", sad je pak - "ako Rusija ne uradi..." :D
@Ipkis ovaj brko ženu ti mrko😀😀😀🙂😉😄
To zna svaka budala da nemože NATO tamo gdje je ruska noga stala i obrnuto.
zna li svaka budala da se nemoze pise ne moze
čovjek bukvalno u rukama drži sudbinu EU - 5 miliona migranata i još 5 koji bi se prišlepali, kad to krene u talasima, nema granice koja će ih zadržati.
misils, ili ce EU sjesti uloziti ogroman novac da zastiti granice ali de ne pristane na daljnje ucjene (sjeti se da su EU, Njemci ,Francuzi, Belgijanci koji sistematski rade stvari), recimo da angazuje BiH gradjane da cuvaju granicu, ili Rumune ili .....ali onda da Njemacka vrati Turke Turskoj i da im ekonomiju osakate ? ne treba zatezati da pukne.
@Ramovich hoću reći da ih Erdogan kao nikada prije obmanjuje. Ne želi on pojas od 30 kilometara u dubinu sirijske teritorije zbog izbjeglica već zbog pokušaja EU i SAD da stvore državu Kurdima a izbjeglice neće vratiti jer su mu oni najmoćnije oružje protiv eu birokracije i eu općenito. Igra čovjek - za 10.