Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tacno, inflacija, ali i Gaza i tvoje suplje price a ovamo uveliko trgujes sa ubicama djece . Ako ti je draza njihova para od smrti hiljada te nevine djece, onda je ovo politicka cijena koju ces platiti, kvazi-sultanu.
A za inflaciju je vjerovatno kriva Amerika, dežurni krivac kod diktatora širom svijeta. Nikad kod njih greške
Masovni protesti u Izmiru i na istoku Turske jer je Erdogan vec smijenio novo izabranog gradonacelnika iz prokurdske stranke. Na klixazziri ni rijeci o tome.
Ne zaboravi brko, samo je Halid Genjac vječan.
Zato ce sledeca izlasnost biti 90% i Sultan ponovo pobjednik!
Palestina je krivac, jer ne poduzimaš ništa, umjesto da ummet pozoveš i da se krene na zločince pa kud puklo da puklo, nego NE, samo priča priča i priča, .. jednom će mo doći iznenada jednom jednom kada,.... nikada,.. drago mi je da si izgubio!
ummet ti medju nogama glupaco
Merkur u retrogradu moj Erdogane
Da u pravu je, inflacija. Još jednom da naglasim in-fla-CIA. :-D Ode Erdogan....
Znaci svi krivi osim njega, isto ko Bake hahaha
Iinflacija u Turskoj opet raste, trenutno je godisnja stopa 68.5%, toliko je tu Erdogan s*anja napravio da ni podizanje kamatnih stopa ne pomaze kao u normalnim zemljama.
Je.o te dodik i vučić.
i bakir
Sad ce to njemu strucnjaci sa kixa detaljno objasniti
Kaze nakon putovanja posjetit ce regije gdje je pobjedio....ovaj ko i Bake bitna su mu samo mjesta gdje je pobjedio tipa kao opstina Centar😅😅😅
Sudija označio kraj. Dosta te je više. Sada idi kod Vučka i plači. Bar si njemu dao milione eura.
Dosta te je!
Kumuj ti svojim krimosim
Samo ti nisi kriv😅