Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kužim nikako šta po zapadnim uzusima znači demokratija. Egipatski narod svojevremeno izabrao Mursija za predsjednika, svrgnuo ga vojnim udarom Sisi kojeg je Europa objeručke prihvatila. Sisi nije diktator! Erdogana izabrao turski narod. Erodogan je diktator! Ja mislim da stara kurva Europa ima problem sa tutorstvom. Oni hoće da su superironi i tutori svima, stoga im ne odgovara jaka protuteža u obliku snažne Turske.
Naravno da ne smeta jaka Turska. Smeta zabrana slobodnih medija, kontrola medija, islamski ekstremizam. Takve stvari smetaju svakom normalnom.
Darko12 ... još kad bi skonto da je referendum namješten, bilo bi dobro. izgubio u 3 najveća grada u turskoj (istanbul, ankara i izmir) a fol dobio po nekim brdima gdje većina ljudi nema pojma za referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi mi možemo umrijeti svaki čas, ali do tada ne škodi apsolutistički vladati jednom državom.
so true ;)
@CheshireCat eh so najedes se govana
@kwaka..Eh jbg.pa kad do beča nek nastavi do danske..holandije belgije francuske..😂
gdije ba umrjet.treba prvo obnovit tursku do Beća
gdije ba umrjet.treba prvo obnovit tursku do Beća
Nasim venama koji zivimo na Balkanu tece Turska krv,ali nazalost i kod djikana isto..
Tatica. Od Turske je napravio ekonomsku silu. Neki ce reci koliko joj je dao, toliko je oduzeo, ciljajuci na oduzimanje sloboda protivnicima sistema, ali to u Turskoj nije nista novo. Sami Erdogan je bio u zatvoru, kao zrtva proslog sistema. Sada eto on zatvara protivnike koji ciljano napadaju interese Turske. Kolo se okrece.
Vrati svoju vladavinu na Balkanu,a mi to zeljno ocekujemo.Turska do Beca..!
Da je nama jedan ovakav u BiH. Potpuno je svejedno sa li ce se zvati Stjepan, Muradif ili Dusko.
preseli u tursku, jebbo ti on mater.
Eto vidis kako si ti glup brate. Ja napisem komentar koji je "multietnicki" a ti opet po uvredama. SVAKO KO NE VOLI OVU DRZAVU MOZE OTICI IZ NJE. Stoga, pocni se pakovati smradu.
Sta ce kirbas kad umres ostace po drugi put siroce😂😂😂
;))
@CheshireCat eh poserem ti se na taj mig
"Rekao je Erdogan Becky Andreson", tu sam prestao citati...
Yaşasın Türkiye
turkija govvno
Smeta dusmani iz erotske unije jaka Islamska zemlja ,pa se sluze americko izraelsko teroristickom propagandom,diktator,jadana narod,jos malo pa ce reci da imaju i nuklearke ?!?! Aferim Sultanm Erdogan Allah te sacuvao bjelosvjetskih i domacih izdajnika !!!
postujem erdu zato sto je tito, a nisam ljubitelj turaka.. da je nama ovako kakav, al tesko je probrat koga od fasista
Tako treba da razmislja svaki musliman.
Zašto onda hapsiš 40.000 ljudi, brišeš ime Hakana Šukura iz turskog nogometa samo zato jer ti se zamjerio, gasiš desetine medija koji ti se ne sviđaju, mijenjaš sudije, univerzitetske profesore...