Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ce jos malo prenositi ako Turci budu imali problema sa probavom. Pa dokle vise??? Jesmo li mi tako dobro uredjeno drustvo da nam je jedina briga mahala?!
HA HAHAHAHAHAHAHA SAD SVE DLAKAVE TURKINJE e ebem te tehniko kada te volovi vuku
Ovako rade i zapadni mediji. :) Sve propaganda. Izmjena ustava u Turskoj obuhvata mnogo novih promjena, to je ste promjena, medjunjima ima onih promjena za koje niko ne moze rece da nisu dobre, ali ima i onih koje su nejasne ili u najmanju ruku sumnjive, jer se ne zna kako ce to izgledati u prakticnom smislu. Niko od zapadnih medija ne komentarise te promjene koje ce sigurno unijeti poboljsanje u funkcinisanju Turske drzave, svi se bave samo onim manje jasnim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Biće čupavo
Davno sam ja rekao da se ovaj brkica na Staljina fura, samo jos da im je stav o vjeri isti i braca rodjena.
De majke ti ako ces komentarisati procitaj clanak prije nego sto ispadnes glup...
NIJE ZABRANJENO NEGO DOZVOLJENO. Citava poenta je da je okupio kozmeticarke da mu masu "Yes" zastavicama i da aplaudiraju dok on drzi govor o referendumu koji ce mu dati kraljev... pardon... sultanska ovlastenja.
Sta je cudno u tome sto covjek preferira hairy style...
Biće rutavo....
Suta nova uredba: Zabrana tariguza ako ne daje nesmnjiv sjaj guzici.
Ahihi, izgleda da kurdske devojke koje se vuku po rovovima protiv ISIS-a vode vise racuna o higijeni i izgledu od Turaka. Doduse, s' obzirom da se "lepsi pol" u Turskoj sve vise zamotava, ovo i nije toliko bitno. :))
Na klixu je 90% retarda garantovano.Teško klikerima članak pročitati, koji ste vi biseri mamu vam napaćenu hebem.
Tako je, brijte piccke žiletima, laseri troše struju.
Eto vlahinje bas vole brijati pickurine usmrdjele
Mehmedagicu , temi izgleda anusi mirisu . Idi baci se pod voz .
kad se sjetim turkinja po Ilidži što rade za bon mobitela...vlahinje su svetice
Eto vlahinje bas vole brijati pickurine usmrdjele
Haloooo nepismeni klixovci: Nisam erdoganovac, a vi ste pretjerali. Nije lik zabranio brijanje i depilaciju, nego uklanjanje laserskim putem. Ljudi dobijali opekotine u nestruxnim salonima.
No no velo
Blago njemu kad mu je to najveci problem. Kao Dodik, narod mu umire od gladi, a on raspisuje referendum o slavlju.
skup "za dlakavu tursku"
Traze dlaku u jajetu!
Lijeno- glupi Bosanci koji nisu procitali clanak komentarisu ... tipicno.