Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, jos jedna muslimanska zemlja da padne, odlucila amerika..ne mogu je bombardovati ili tek tako lidera ubiti, hajmo je ekonomski slomit pa izvuc sve sto imaju..kolonijalni stil nikad prevazidjen
bravo amerikanci. samo skidajte te diktatore po svijetu. erdogan postavio zeta za ministra financija, bankarstva itd... samo budali može ovaj kenjac biti uzor.
Naravno nije kriv Erdogan koji je za ministra financija stavio svog zeta i koji radi suprotno savjetima stručnjaka, samo da bi spasio gradjevinske firme (koje sasvim slučajno vode sultanovi jarani), puno je lakše reći 'ovo je zavjera protiv Turske...'
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Udar na masone, ne znam kako bi se moglo okoncati... Samo se nadam dobrom !
E jebi ga ništa od autoputa Sa-Bg pa za Tursku Bošnje na haparatima a Bake traži mišiju rupu gdje da se zavuče jer propada na izborima aizgleda neće moći pobjeći ni u Tursku jer mu i jaran visi o koncu.Baš me nešto zanima gdje će se skupa sklonit od bijesa naroda i zakona.
Eto Erdo brzo ti se to ku.čenje obi od glavu.
Neka i Turskoj malo nedaca, nevolja i ratova... nad nama Bosnjacima GENOCID traje 300 godina, nikad nam nisu pomogli. Turci su nas prodali 1878 godine na Berlinskom kongresu samo 36 godina poslje u Canakalama 1914 godine preko 20.000 Bosnjaka je otislo da brani Tursku vratilo se manje od 100 Bosnjaka. TURCI su govna licemjerna koji nikad za nas nisu rizikovali ama bas nista. Od mene Bosnjaka za Tursku .I. u najvecem formatu.
U svojoj kampanji Tramp je govorio da Amerika nece vise voditi vojne ratove ... E o ekonomskim nije pricao !!! Ako neko misli da je on budala taj "neko" je u zabludi.Da je budala ne bi imao sto ima i ne bi bio to sto jeste ...
Erdogan mi je isto drag ... Posebno kada je skontao da su bosnjaci gursuzi koji su navikli na sadaku tj. milostinju.Iskoristio je njih koliko je mogao za svoj interese i pustio niz vodu.Tacnije politiku Alije koju je naslijedio njegov sin Bakir.
vadite aparate aaaaaaaaaaaa
Ma hebeš američko tržište....ima ba bosansko za utopit svoje smeće...hahahahahha
Trump je svjetski kabadahija i sa svima ce zakuhati koji ne igraju kako on svira. Ali takvi potonu najcesce od najblizeg. Trump gura SAD u krizu i moguci gradjanski rat. Kad SAD oslabi, i Izrael ce pasti. Tako da ce Trump-a, najlogicnije, skinuti Izrael radi svoje sigurnosti.
stvarno kriza u SAD GDP = 4,1% najveci ikada u 21. stoljecu u SAD
Registrant, upravo se slažem s Vašom makroekonomskom analizom. Moj prijedlog je da se svi okupimo na gradskim trgovima većih gradova i svi doniramo po simboličnih 100 KM za majku Tursku. Vanjskotrgovinska bilanca i R&D će se poboljšati samom našom pomoći! Marka po marka snažna naša Turska!
. TURK !!! .
e ovako velike sile pokazuju koliko su mali ovi faraoncici cuj naci ce novo trziste samo ne znam na kojoj planeti
Sve dok se ovaj oslanja na "Božiju pomoć" u ovakvim situacijama, neće im biti bolje.
60.000 američkih vojnika je ostavilo kosti samo u Vijetnamu koji je daleko od američke granice. Za čije interese onda ako američka granica nije bila ugrožena?
Nista oni nece moci turskoj
Ako Bog da. I vrijeme je da se kutarisu ovih ludjaka predvodjenih sa zutim koji je sa cijelim dunjalukom zaratio.
Nista od autoputa Sa - Bg...