Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego na ciju ce stranu Bosnje? Na sultanovu stranu ili na stranu komsija sa Ilidje?
Zar je ovaj servin zivv
Američka propaganda.
Srbi i Turci su po barbarskom nacinu ratovanja i odnosu prema komsijama izuzetno slicni.
Ipak Turci su uznapredovali mnogo poslije Ataturka i nemoguce ih je porediti sa arapima.
Turski parlament nikada nije usvojio rezoluciju o genocidu u Srebrenici .. samo da podsjetim ove što svršavaju na "sultana"
Time bi Turska bila prinudjena da prizna i vlastiti mnogo veci genocid nad Armencima iz 1915 kao i mnoge zlocine nad Kurdima
@h8er_ Ni Srbija ne zaostaje puno ako pogledas sva stradanja civila. Mnogi od njih su u sjeni Srebrenice. samo kad pocne da se odmotava...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo ti brani Katar i ima da ti prave demonstracije u sred Stambola. Trumpu i njegovim satelitima ne odgovara ta tvoja priča.
Velkı je zulum prema Turskoj ı ja se slazem sa Ređepom jer krşçanı hoçe sruşıt ı unıştıt Islam u Turskoj.
jeki se Bakir na njega fura