Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može sultan podnijeti da mu žena komanduje, pa se nada Merkeličinoj smjeni.
DIKTATURK
On bi sad ko poboljšo,po nazivu ugledne države u svijetu poput NJEMAČKE da je nacistička,ne vjerujem da ti Nijemci oproste to tek tako,yebe se njima za nekim izborima
Joj Tajipe otkad nema vijesti o tebi samo SFF i KonJakovic😄
Turk diktator
Jebla vam Turska sve.
Nemogu Evropljani da gledaju jaku Tursku, pa joj stalno o glavi rade. Ali ih je Erdo sve lijepo odradio. Tursku lijepo ocistio od spijuna i udario temelje za jos jacu i jos bolju Tursku.
Erdogan vuce prave poteze, jer sa neprijateljima sa kojima drzava Turska ima posla treba pregovarati, samo preko nisana. Koliko su Hrvatski aktuelni predstavnici napravili blokada neistinitih optuzbi i otvoreno rade cak i u EU parlamentu protiv BiH, da je trebao Bakir proglasiti Kolindu personom non grata, a ne Lale Mile, kao da je pravo prijateljstvo u pitanju.
militantni turci su svabama kao nama RS. pa pljujte, cestitam.
Njemacka je nakupila Kurda, trazioca azila, jer su kao ugrozeni na osnovima Kurdskog secesionizma, pa su u Njemackoj kao svoji na svom i slobodno se organizuju i djeluju svim sredstvima protiv Turske. Naivna su povrsna misljenja iz ugla nepoznavanja situacije i krize u Turskoj u osnovi oruzanih i teroristickih akcija Kurdske zajednice. Stvar u Turskoj sa Kurdima komplikovana jer ih mnogo zivi i u Istambulu, kao i u drugim dijelovima zemlje.
Ne cuju se zivi.
Erdogan ne konta koliko je nevazan. Ovu spiku moze prosipati samo bosnjackoj krezuboj sirotinji! Slicno kao sto Putin prodaje spiku Srbima!
Tješi se . Merkel je već dobila više mandata od Adolfa, mogu se nijemci i osloboditi više te obaveze !
@TiNeZnasNista Pa to i kažem :) eto nek i ti znaš. Moža i ona sebi da hoće, ko da je to problem, kad je opozicija na vlasti to jest praktično i nema opozicije. Doduše Hitler je svoju opoziciju poslao u logore a ANgela u vlast !