Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da bi bilo dobro za nas da se Turci i Rusi udruže pa bi onda i Bake i Dodik njihovim stopama
bake i dodik su vec udruzeni slijepce jedan
Kreten Yadogan s jedne strane hoce serijat, smrtnu kaznu, da se silovanje 'oprosti' a s druge hoce u civilizovani svijet - eh moj Yado, nemoze tako. Dok si bio Premier, mozda je moglo jer je Turska napredovala.. sve si usrao sa svojom glupom politikom i diktaturom. Drzi se ti Irana i Saudi, ne pripadas ti Europi.
puko Babo...6 milijona Turaka živi u Europi i najvišu trgovinu ima sa Europom. Kontam da je malo pomahnito. Ako batali sa Europom batalijo je i sa Bošnjacima. Ruski četnici če naoružat gencidaše i onda če ovi dovršit što su zapoćeli. Izdade Babo fakat
ovaj se pretjeraano kurchi
to kralju
@Orso..Vidi se da si dobro informisab o ekonomiji turskoj..
@Bosancero1 - evo pogledaj ti https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_wealth_per_adult Di ti je Turska ?? ti pojma nemas - nego kad sa Ilidze odes u Istanbul, shvatam da izgleda sve super
Ovo je uzasno sto se desava u Turskoj..da otpustaju one koji su organizovali drzavni udar u vrijeme kad zapadnim zemljama oni koji pokusaju drzavni udar dobiju posebna priznanja i beneficije i privilegije .?! :)
Lafe moj, ti ces u istoriji Turskog naroda ostati upisan kao negativac, pa ti pjevaj...
Uhvatili se Erdoganove izjave i izopačili je u svoju korist samo iz razloga da blate muslimane.
dok sam citao naslov..kontam opet dodo daje izjavu...kad ono erdo..
Dobro je covjek i rekao
Sve pohvale ovo je pravi vodja ! Treba nama jedan ovakav da sredi Bosnu i da je ocisti od dusmana !
pa zna se da Muslimanima treba diktator - drugacije ne znaju.
koji je ovo brat