Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan dragi od rijeci nema nista, djela i samo djela. I sva ova situacija mi tek sad otvara oci da su oni tzv mudzahedini na celu sa laznim halifom obicna grupa lazova jer nisu zucnuli povodom ovoga.
...sad su se ušutili i naši ti "internet mudzahedini" koji podrzavaju taj isti kalifat i jarane koji odlaze dole u siriju da ratuju a sad se povukli ko pi.cke...svo njihovo mudrovanje se sad istopi ko snijeg na suncu! gdje su sad da se gruhaju od prsa , tekbiraju i izjavljuju svoje dubokoumne filozofsko vjerske tekstove?! ...a da...to znaju samo kad treba ici dole ganjati se po četvrtima po siriji i bogati više pitaj čime se ne sve baviti...a najvise ganjati maloljetnice koje im se uredno dostavljaju iz tunisa, libije i evrope šleperima u već dobro utvrdjeni "sex jihad" koji se rasplamsao kao požar...to im je primarni cilj!
pred Bogom ce odgovarati jer zloupotrebljavaju i izlazu poruzi jednu takvu casnu titulu kao sto je halifat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čemu ovakva slika Erdogana? KLix.ba pokažite više poštovanja prema ovom čovjeku koji je toliko uradio za BiH.
...jbt, pa nije maneken...ljuti se i grana, slika političara koji se nečemu protivi...sasvim odgovarajuća...
sta je uradio za BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
eh sto ovaj ,,puca,, u prazno , nije u stanju pomoci turskim manjinama u sjevernom Iraqu gdje ih NeoKalifat pobi i izje*a,jadni turci moraju bjezati kurdima da ih zastite
Erdoan, Sada ili nikada, moraš biti jči od njih. Obuci 5-6 brigada Turske vojske kao civile, podijeli im oružje i pošalji u Gazu. Riječi----ništa
Braćo Slaveni, ti Amerikanci su i kod nas krivi za ovo sranje što sad imamo. Srbi im nikada neće zaboraviti za raspad Jugoslavije, vratićemo im kad-tad.
čuj braćo slaveni? hahahaha.
...jarane, nea ti ođe slavena...srbi nebeski, hrvati perzijski, a bošnjaci ilirski...kaki slaveni, sve je to titina laž :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Palestinsko pitanje mogu rijesiti samo Arapi I Izraelci pronalaskom nacina za ravnopravno postojanje obadvije drzave. Sve ostale izjave koje dolaze sirom svijeta su samo osvajanje politickih poena bez stvarnog uticaja na problem. Sjetimo se samo kako se Tito vodao sa Arafatom, radi licne promocije kao borca za prava naroda...., a u sustini jedno veliko nista, napili se najeli I svako svojoj kuci. U tom smislu Amerikanci a niti Turci nisu toliko bitni kolika im se vaznost pridaje, samo sluze kao izgovor nekim direktnim ucesnicima krvoprolica
...tito je omogućio da se palestinci besplatno školuju u jugi, i pružao svaku moguću konkretnu podršku...bili smo i utočište viđenijim plo-ovcima kada ih je mossad jurio po libanu...
Ma jest se on pravio dobar na racun Juge (tj. nas) ali sustinski problem nije rijesen, niti je ikad pokuzano ozbiljno da se rijesi. Inace je uvijek bilo I previse politickog marketinga oko napacenog naroda Palestine, malo sustinskog politickog angazmana.
Jedine muslimanske države koje su ikad imale M.DA su turska i iran, što se tiče ovih arapa to su pi.ke bile i ostale, oni jedino što znaju je moliti se allahu. Da nebi osmanskog i perziskog carstva islam kao vjera nebi nikad ni postojala gdje postoji danas. Sto se tice klanjanja i cekanja da Allah pomogne, ja mislim da smo mi u bosni naucili dobru lekciju.
Ne riječi, djela!!!
Na ovom klix više šupaka i ulizica američkoj politici i izrajelskoj nisam vidio, a što se tiče ove izjave stoji sve što je Erdogan kazao.
Ako amerika izgubi Tursku kao saveznika na granici dva kontinenta, moze ga pusiti i u Aziji i u Evropi. Rusima bi to odgovaralo.
ovaj il' se napio il' se nadrogirao i to uz ramazan pa zaboravio da inače voli da liže bulju amerima pa počeo da se kofrči..
Bošnjaci da valjaju otišli bi i spalili američku zastavu ispred američke ambasade.
ko im jebe američku mater.......znam da Srbi bi, otišli i zapalili i ambasadu možda čak.
sad ce se prepasti
...oće ovaj da prođe ko slobo...
...al nije Turska Srbija...
...obzirom da je turska važan američki saveznik u tom regionu, sva ova verbalna prepirka može biti i izrežirana, za erdoganovu unutrašnjopolitičku upotrebu...da pokupi naklonost i radikalnijih, antiamerički orijentisanih turaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
opet se klaun javlja iz svoje rupe....jebo mater onu svoju..on kao nema problema u Turskijoj zemlji...kako ga nije sramota da zabija nos gdje god stigne...a kad se drugi mjesaju u njegovu usranu Tursku onda svi treba da sute... jebem mu sve ono cigansko !!!!
...on sam vec godinama ubija bracu Kurde.....smrdo !!!
Punoglavac izvukao glavu iz septičke jame.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Erdogane, ne moze to tako... po jedno dupe lizati.