Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi dogovor sa Iranom i spasite Katar jer mu očito zacrtana sudbina Afganistana, Palestine, Iraka, Libije, Sirije....
Na lipi bajram im treba hebat mater vehabijsko - saudijsku. Podrška Kataru. Šta prinčevi i klinci palci znaju sta je međunarodno pravo. Stoka zaostala!
tako je, ne dajte im, vi i iran ste zadnja linija odbrane islama, to nema veze sa sunitima ni sijama (ta pitanja ostavite teolozima a ne poltici) djelujte skupa i jedinstveni prema ovim zidovskim slugama pokvarenim arapima.
ko o cemu kurva o postenju
Za Erdoana manje vise, ali ima on dobar pregled, da se radi o borbi za odbranu Turske i Irana koji, su glavni cilj prije krajnjeg sukoba sa Rusijom. Do sadasnji napredak u Americko Izraelskoj reziji, nije u regionu narocito evidentan, nakon uklanjanja Sadama i Gadafija.
Stvar oko Katara jeste zamrsena, ali sa tim da je ova navedena alijansa pobrojanih sva ispod Americko, Izraelskog kisobrana. Pa sto je fenomen, da onda Turska ne pripada toj grupi. Svasta se moze ocekivati u regionu, pa ni vojni udar u Turskoj nije dosao spontano.
Jesi bolje Tayipe arkadaş..
oporavio se od šerbeta .. trebo si jest nešto dok te drži
reci im Redzepe, pokazi muda i stav protiv americkih marioneta
Sultane jes li sprcio hanumu jutros?
Pozlilo mu kada je kreno da ga plasira :)