Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tursku mogu samo preplasiti djikani kad pocnu traziti alimentacije,ko ce tolike pare nastampati😂😂😂
Dobar...
Evo nas u Republici Srpskoj,izviždasmo se od smija.. :)))) Aaa kako ste duhoviti,pa taj osećaj za humor,to niđe nema.. Seksualni humor,pa to turci bili sa Srpskim babama axaxaxaxaxa.. Kako civilizovan,islamističan humor,podvik silovanjima, divota islama, bravo bateeeeeee.. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogao bi sultan napasti Njemačku ako se švabe budu zevzečile s njim i prepadale ga. Ovako će mu nana morati saljevati stravu, koliko se prepao.
On sam da pusti izbjeglice,dovoljno da njemačku rastrese😂.
Nisam pristalica Erdogana, al covjek vodi svjetsku politiku i udara bez pardona bivsoj nacistickoj sili sa kojom su bili saveznici..Vremena se mjenjaju a tako i istorija..Ja bi najsretniji bio da su bosnjaci bili pametni da su usli u koaliciju sa srbima za vrijeme rata , rata ne bi bilo.Zato pamet u glavu muslimani pruzanje ruke jedni drugima i eto jake Bosne.Kockasti nek se odluce hocel pisati ili kakiti??!!Pomirenje sa Rusima je jedan njegov veliki potez i spas Turske.
kao što gledam, evo vizija mi pred očima: ide erdo na atu sa turbanom od metar, za njim idu asketi sa isukanim sabljama, ljuta otomanska vojska ide prema zapadnoj evropi dok gazi preko srbije, ali nijemci zovu amerikance i mole ih da istresu vojne viškove iznad srbije, što ovi rado i čine, te naposljetku ubiju dvije muhe govnare jednim udarcem
Ovome nema pomoć, nego štrik na glavu.
Meni je ovaj kozoyeb on uprav smijesan, jer on upravo misli da moze prepasiti Njemacku prijetnjama. I tako sto svaki dan zove Njemacke politicare Nacistima. LOL
@ErikBerne jesi li iznerviran sto sam tvog Sultana nazvao kozoyeb??
Standardno izmisljanje neprijatelja i zatezanje odnosa. Kao i svi vlastodrsci koji nemaju sta drugo da ponude svom narodu.
Da je godina 1940. i da je pravi brko ziv pjevali bi vi sve je postalo pepeo i dim 😁😁
Na kakvom si ti bjelom prahu brkati idiote.. Pet miliona idiota zivi na grbači Njemačke i koriste Njemacku socijalu a nista nerade jer su večina jebivjetri.
Erdoganove Turke je strah mrtvog Darwina a kamo li Njemacke.
jebace vas brkica sve
pa kako yebe?
Brko, jel te stid? 3 miliona Turaka u Njemackoj i bog zna jos koliko rodbine u Turskoj zivi od Njemacke, a ti samo hrac pljuc.
ne zive od njemacke, nego zive i rade u njemackoj. koliko drugih stranaca ima u njemackoj?
@vasastranka Zive ovi u Turskoj sto im rodbina salje. Ali sve manje i manje. Bar preko banke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izuzetno netaktican i nedemokratski politicar, nesto kao Milosevic. Igra samo sa osjecajima vlastitoga naroda i dize nepotrebne tenzije. Na kraju ce ga isti narod kad koji ga danas podrzava svrgnuti sa politicke pozornice
Prvi covjek koji ne da svoj ponos i ponos svoga naroda nekome pod noge. Evropa je navikla na porobljavanje i kolonizaciju drugih zemalja. Nije evropa navika da se zrtva pobuni, a kamoli da kaze -dosta je .... Najgori su mi ovi sto pod uticajem medija grade svoje misljenje, pa covjeka prozivaju diktatorom, teroristom i slicno, a kad ga pitas zasto, nema odgovora...samo floskule iz tih istih medija...
@vasastranka Kazem ti slican Milosevicu.. kakvo porobljavanje, kakvi pronalazenje novih neprijatelja i sl.. to je samo prica za zavdenu masu. Turska kroz svoju istoriju ima isuvise unutrasnjih problema koje nikako nije zeljela da rjesi sto je jos uvijek slucaj. Ta politika stalnog dokazivanje kako je turska drzava i nacija jaka i da to treba dokazivati i upotrebom najzesce sile ce jednog dana izduvati kao balon. Nepotovanje drugih vec imaju, samo je pitanje vremena kad ce se to finalizirati
Njemci su ljepši.... navijam za njemce....
Dragan Covic i HDZ sutra u znak podrske Turskoj organiziraju miting na Pecari u Sirokom. Prema procjenama iz nezavisnih neimenovanih izvora, ocekuja se sutra pola izborne baze Dragana Covica, citavih 40 000 mitingasa.
Telegram podrske poslan i iz kabineta predsednika republike masovnih grobnica, Svinjokrada do Dika, kao i predsednika vlade masovnih grobnica, gospodina Zeljka Cvijanovica.