Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjaj erdo o evropskoj uniji i opleti vojne operacije po sirotim Kudima... diktatore Europa istrijebila...
A vidi intelektualnih faca u publici, i sve zamotane. Tko je ikad bio u Istanbulu zna kako izgledaju i kako su obucene zene u tom prekrasnom gradu, ovo su sluskinje iz istocnih provincija koje rade kod imucnih Istanbulskih gospodja dosle na skup, bas ko u sapunicama koje gledamo. Njima moze pricat sta hoce, one ne kuze razliku izmedju diktature i parlamentarnog sustava. U svakoj varijanti on je za njih sultan. Mashallah!
Samo se ti nadaj.
s tako zamotanim sarmama u pozadini necete vi nikad u EU
brate, odustaj ti od sebe
NISMO NI MI :)) Hahahahahhahahahahahaha Pa nije EU dobrotvorna ustanova, hoće sposobne i školovane besplanto, ostali SIKTER ! Samo prodaja kolonijalne robe i to je to. I njoj su slabi izgledi protiv SAD i Kine u globalnoj utrci, i treba još da tegli 4 miliona naših i 60 miliona turskih jebivjetara ! CIao !
90% žena koje vidim na slici je pokriveno, a da predsjednik može naredio bi da sve žene nose hidžab. Toliko o njegovim glasačima.
ovaj vise ne zna sta bunca
Erdo je samo malkice ljubomoran zato sta BiH ima otvorena vrata ka EU a Turska bas i nema :D p.s. bia bi red da BiH nakon sta udje u EU pomogne malo i Turskoj oko kandidatskog statusa i tako ih stvari :)
@Ziguligu Pusite vi Srbiju nego gledajte sebe...rijesite taj izborni zakon...uddjite u NATO i EU...stabilizirajte zemlju i ja vam garantiram da ce investicije pocet pljustat u BiH :) p.s. nitko ozbiljan vam nece ulagat u nestabilnu zemlju gdje ne postoje nikakve garancije :(
Turska Bosna Kosovo Albanija nikad nece postati clanive EU ,to je Klub krscanaki zemalja!
pa vise muslimana ima u Eu nego sto ce te zemlje sto si naveo ikad imati
Da prime drzavu koja je u stanju gradjanskog rata sa Kurdima od novembra 1978? A sto se Kurda tice to je najbrojniji narod na svetu koji nema svoju drzavu.Ima ih oko 40 miliona i zive u 4 drzave.
"Poseksala sam se sa Trahanom" 2 miliona pogodaka ima
150 000 neistomišljenika potrpo u zatvore,preko 100 novinara koji mu ne tepaju isto a on bi u EU
Zamolio bih SDA botove da mi navedu 1 stvar,projekat,potez državotvorni koji je SDA uradila u ovom mandatu zadnje 4 godine. Hvala!
@SalkanGrozni nisam bot ali trotoar je vazan projekat.
@ervin.kapetanovic Jel to onaj trotoar što su maznuli 1-2 centimetra cijelom dužinom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boli te briga ,Bakir ti dao evropsku zemlju komplet gratis,još neki tako da uradi i imat ćeš svoju EU . Samo gdje naći još jednog kao Bakir... Bakira mora Erdogan prošetati po sarajevu svake izbore jer ne smije sam. Je li iko od klixovaca vidio ikada baketa u Gradu?? Mislim onako da prošeta sa ženom,prije nekad ili sada ili ikada??
Šta će on među narod, nema on s nama ništa.
@ReinaR Baš tako. A i odudara od 99,9% Bošnjaka onako bakren,boje hrđe više...