Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhaha dobro hın je reko Reğep hahahah
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
ČESTITKE I IRANCIMA ( PERZIJANCIMA ): U njihovoj povijesti nikada se nije pretjerano gajio kult znamenitih pojedinaca iz oblasti fizike i građevinarstva, iako je riječ o praktičnim narodnim tradicijama i običajima od kojih su najnaprednije metode hlađenja propuhom. Evo nekih primijera: https://en.wikipedia.org/wiki/Windcatcher
Bravo amidza. Treba ih drzat za izgovorene rijeci i stalno im ih spocitavat. Bas je zapad taj koji rijecima vjeruje.
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
Vidio Erdo da je mali Kim svalio Ameriku, pa ko veli kad su ameri na zemlji deder da ih i ja jednom šutnem u glavu...
ne se.i keru ruski, zovi tata putina da te vadi iz go.ana
Čestitke Erdoganu: Nedavno je organizirao u Istanbulu na jednom velikom mostu medjunarodno takmičenje u čast rimskih, osmanskih i bizantskih vremena. Među takmičarima je bilo i paraplegičara u invalidskim kolicima.
Tiranin i diktator Erdogan uvijek ima nešto pametno za reći. Samo nikad nećemo čuti koliko je ljudi pohapsio i ubio i koliko je Kurda dosad potamanio.
sta ti znas
On tiranin, a svi ostali postave svoje protivnike, koji im o glavi rade, za najblize saradnike?! Mani se tih duplih standarda. Reci fino, islamofob sam, ne stidi se. Kad se pederi ne stide svoje retardacije, sto bi se ti stidio svoje bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zipa ga Brka ala je opasan, tera Amere iz Sirije!
Turska i Sirija muslimanske zemlje, plus granice jedna sa drugom. Otkud amerika sa drugog kraja svijeta u Siriji??? To normalno?