Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek koliko je puteva izgradjeno u bosni za 500 godina:))
zaboravio sve zgrade i sveucilista,skole i zdravstene ustanove :)
to ce u drugom govoru. ne moze sve stati u jedan:))
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Što jest jest, čovjek je pokrenuo Tursku sa mrtve tačke i dao joj status regionalne i evropske sile. Svi koji mrze Erdogana ne gledaju stvari sa objektivnog stajališta već ga mrze zbog nekih trivijalnih stvari... Recimo simptomatično je da u BiH svi bezrezervno podržavaju Putina a mrze Erdogana, a radi se o istoj vrsti političara. Njih dvojica kao da su iz iste škole. Vladaju državom i ne pitaju mnogo, dok se strani plaćenici i vanjski elementi pokušavaju uvući i destabilizovati državu.
Pod 1...Porediti Putina i Erdogana moze samo lud covjek! Pod 2..Porediti Rusiju i Tursku u kontekstu globalne vaznosti i uticaja,takodje ludak! Pod 3... I najvaznije! Vladimir Putin je lupio sakom o sto i rekao zapadnim lesinarima na nema agresije na Siriju a sta je radio kozojeb Erdoan?!? Iz svoje pogane gubice je ispaljivao antisirijske parole i bio najglasniji zagovornik napada na Siriju od svih americkih sluga,jer Turska je ponizni sluga Amerike kao i vecina Evrope i svijeta! Beznacajna drzava u svjetskim okvirima,samo se igra na Balkanu vatrom i svoje pulene gura u smrt... Realno gledano!
@syria Činjenica da ti nekoga nazivaš LUDIM zbog komentara na klixu dovoljno govori o tvojim kompetencijama da ocijeniš čovjeka. Hajd zdra'o!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
udri erdogane bagru spijunsko sitsko kurdsko atatursku i sve na kipar posalji
Kad su mu bošnjaci tako dragi što ih ne dovede sebi u Tursku..jer nema šta on radit sa svojim prstićima po drugim državama....
Tata Erdogan. Ne moze mu ni Amerika nista. Nece u EU da ga muzu ovi iz Brisela, neda liru MMF-u, a lagano pocinje da preuzima primat u svijetu.
Odem ja u Anadoliju kao turista,zaobilazim ove nama blize obale jer vidim smeta mnogima ovo svjetlo koje nosim,a to je Islam.
Erdogan
Amin sultane, ne daj crvenim izrodima da opogane sve dobro što si napravio kod nas evo sve uništiše!
zivio ti nama Erdoane,
samo se vi srbi tjesite, ko god da dodje u Turskoj na vlast kad-tad j.ebace vam kevu ko 1389.. Oni su Balkan zapikali,uzivajte dok mozete
Nas brat a srpski tata mudro zbori.
svaka čast,prava ljudina,kamo sreće da i mi imamo ovakvog političara,.ebo j.b. tita
cim ga srbi toliko mrze mora da je dobar
Ne može plahko i lahko biti ni jednom Bošnjaku kad čuje kako ga okupator i ubica i dan danas voli....
Od turske pravi saudijsku arabiju... joj da te hoce skinuti picko jedna
al neće erojčino Kačavendin :) I to ne da ga nece skinuti nego će tvoj belgrade pashalook biti ponovo u sastavu Ottoman imperije i nazalost tvoje potomke ce ponovo oplodjavati braća turci :)
imas mahanje iz sarajeva haha navrati nam ponekad u bosnu :D ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ste navalili na Erdogana pa nije on upetljan u korupciju jesu njegovi ministri ili njihovi potomci,ministri se povukli i vidimo po tom cinu koliki je stepen demokratije u Turskoj i u Erdoganovoj partiji..primjer jedan u Njemackoj je prijesednik bio u nekoj korupciskoj aferi iz CDU (criscansko demokrastka unija)stranka Angele Merkel pa covjek dao ostavku i niko ne proziva Markelovu zbog toga i nema demonstracija.Ja i ovde sta Erdogan ima sa lopovima ministrima koda on znao da oni kradu sad je na potezu sud ako nije sve namjestaljka cim se Erdogan priblizio Iranu..Ali da je napravio Bum u Turskoj privredi to mu mora svako priznat,I jos jedno Erdogan je sklopijo mir sa Kurdima pa sad nemogu preko njih pa etkorumpirani ministri...Zivijo ti nama Erdogane tebe cuva 6 miliona Bosnjaka u Turskoj a koga oni cuvaju netreba da se boji za buducnost to su dokazali braneci Bosnu od 10 puta jaceg neprijatelja..Ziv i zdrav bio Erdogane sa svojom fameliom i Turskim narodom....
Molim te dragi Boze sacuvaj Erdogana,i spletke koje mu dusmani prave ucini neuspjesnim.AMIN AMIN AMIN
Bil mu dala?!?
dala bi mu tvoja mama,ali on ne zeli lojave srpkinje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)