Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi turski studenti se nikako ne obracaju nama ilidzanerima. tretiraju nas kao nizu klasu. strasno su arogantni. veoma tuzno. samo vole nas djevojke i jedino ih to interesuje. tuzno...tuzno
@dis3 neć bogme. nece turkinje da nas pogledaju.
@dis3 pa sad ti govorim. nebi ni pedere kao sto si ti pogledali. kazem ti tretiraju nas kao nizu klasu. :)
a jel mogo netko drugi jel se smijo kandidirat?
Apsolutni vladar. Ugledao se na Bakira.
betonira put za diktatora.
Samo naprijed amidza, ojacaj nam nasu bratsku Tursku.
Sebija će biti prvi potpredsjednik a Bakir njena pudlica
KLIX GA VOLI, ODLAZAK U WC NJEGOV PRATI :)))
hoce li okrenuti janje na taksimu
BITI IZABRAN ,a glasanje a demokratija.Turska otisla u k.
Masončina.
--- na vanrednom kongresu za predsjednika partije A na redovnom kongresu za halifu muslimana što je bilo zvanje otomasnkih vladara sve do ukidanja titule sultana ! Odatle do kraja godine vjerovatno i vraćanje zvanja sultana i Šerijatskog ustavnog uređenja je samo mali formalni korak !! :)))