Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad Bosnjak koji bira SDA 23 godine za redom i vidi i sam gdje smo stigli, komentarise Tursku i njenog predsjednika
uvedi i odmah pobij jedno 3,4 miliona za primjer
Turska je evropska zemlja isto ko sto i Madjarska ima izlaz na more
Svim erdogano-idiotima i zaupljeimm konjima. medju glavnim ovaj prvi komentar... otvorite oči konji jedni i izađite iz svog ideološko šupka. Evo gratis 2 činjenice: 1. Turski statistički zavod i podaci iz Maja 2017 o veličini turkos duga. tuik.gov.tr/arastirmaveprojeler/turcat/body/turcat.html . 88,537 miliona TL vanjskog duga. A unutrašnjog za nulu više. apsolutno je nemoguće da jedna moderna zemlja nema duga. Bilo ko sa imalo razumjevanja ekonomskih tokova mora to shvatiti.
2. Činjenica - Turska lira je u govnima, velikim. http://www.xe.com/currencycharts/?from=TRY&to=EUR&view=10Y - činjenica je da turska lira je danas na 1/3 vrijednosti koje je imala prije 10god. Znači da je bogatstvo i vrijednost se smanjilo toliko.te da turcima treba da 3put više rade i štede da bi sustigli tu vrijednos. Inflacija još i pogoršava stvari a nije uračnuata.
Veze ti nemas a komentarises, pa Hrvatska ti je na samo 0,3 deficita prosle godine....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A, zasto 'urbane' baHlijice mrze ovoga covjeka? Pored gospodina Putina, Erdogan je jedan od rijetkih politicara koji pokusava da vodi vlastitu nacionalnu politiku. Zato je on turn u oku mnogih jer nije dozvolio 'ruzicastu' revoluciju i gradjanski rat radi stranih interesa koji stete njegovom narodu. Pogledajte sta Aleksandar Dugin misli o Erdoganu prije nego mu tako brzopleto sudite.
Njegovu politiku vodi Putin i ludjak Aleksandar Dugin. Erdogan im je marioneta. Kao sto je Trump. Putko glavni lutkar, a sve mu sapce mahniti Dugin.
Upravo je Duginova ideja stvaranje novog evroazijskog pakta u kojem bi majcica Rusija igrala glavnu ulogu. Turska bi i geografski ali i politicki pripadala tom paktu. Nek se odlijepe od Evrope vise i prestanu kmecati. Eto im majcice Rusije i babuke Irana.Ali Bosna pripada Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turska je bila okupator Bosne vise od 400 godina, pobili nam kralja, kraljevsku porodicu, velikane, opljackali nase blago kako vrijednosti tako i kulturno historijsko... iskoristavali nas 400 godina, nasi ljudi ginuli za njihove interese i onda nas ostavili na milost i nemilost drugim okupatorima... i ovo sto doniraju je samo vracanje opljackanog, nisu jos ni 1% vratili...
Turci su donijeli svjetlo Islama u mracno kameno doba u kojem je evropa zivjela. Izveli nas iz ralja paganstva u pokornost Stvoritelju nebesa i zemlje. Ko smatra da je to okupiranje, njegov problem.
@vasastranka Vjera je jedno, drzava je drugo... mi smo izgubili drzavu zbog vjere, a vjere smo mijenjali i prije turaka... Pa zar su nas Bogumili okupirali pa nam nametnuli svoja vjerovanja? Zar nije bilo muslimana i prije Osmanlija u BiH? Vjera se moze primiti na hiljade nacina, a ne okupacijom, progonima i ubistvima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uvedi javnu giljotinu pa da siroke narodne mase uzivaju u proljevanju tudje krvi dok jedu visestruko procesiranu hranu od poznatih brendova, piju brendiranu vodu sa 0% secera i prave selfije za instagram sa dzelatom, novom zvezdom granda. ipak smo mi civilizovani svijet koji je daleko odmakao od pritivnih francuza za vrijeme njihove revolucije
Srao ili pričao, svejedno... kao i tvoje zapadne kolege...
A gledaš li šta kažu Bakir, Hamo, Huso, Šefika, Šuhreta i Dženana rodom iz Rogatice, sretno nastanjeni u općini Centar?
Ako je odobre, nadam se da ce tebe prvog objesiti !!!
Erdogane opet zamjena teza : NE treba Briselu zabrana smrtne kazne nego TURSKOJ. A ne treba joj ni DIKTATOR ! Ni TUrskoj ni EU. AKo hoćeš otvoreno, zabrana smrtner kazne je kruna višestoljene vladavien prava i pravne prakse i ljudskih sloboda. NE kažem da ih vi nemate, jer i SAD imaju smrtnu kaznu. ALi sad ima pravo nošenja oružja. AKo hoćeš smrtnu kaznu naoružaj TURKE Erdogane ! AKO SMIJEŠ. ZNam da sam te pomokrio ko tvog bratića iz BiH al šta ću , principijelan sam.
@SveZaBiH SPRČIO TEBE BAKIR I TI NJEGA. Ako ti se šta ne čita ne čitaj ko ni ja takve lopovske SDA bolesnike ko ti. Proljeće neće niko donijeti nego će samo doći, osim ako ga SDA ne zabrani ! ERDOGAN VEĆ JEST, a Bakir je malo polijen al i on će.
@SveZaBiH SPRČIO TEBE BAKIR I TI NJEGA. Ako ti se šta ne čita ne čitaj ko ni ja takve lopovske SDA bolesnike ko ti. Proljeće neće niko donijeti nego će samo doći, osim ako ga SDA ne zabrani ! ERDOGAN VEĆ JEST, a Bakir je malo polijen al i on će.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrtna kazna, najbolji sedativ za politicku opoziciju
idi brko ku*či se putinu