Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a inflacija od 70% u drugom planu. 😁
Nemoj naglo nasekirat ces se
kakve to veze ima, i u americi je pa ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema šta pratiti, Turska mora ratificirati ulazak Finske i Švedske. Ali sve se više priča da Orban i Erdoan rade više protiv NATO saveza i više za Putina. Tako da to nema ništa sa ovim skandinavskim zemljama
Da orban čak neda da oružje ide preko mađarske a kamo li da šalje oružje kao sto Turska radi. Usporedivo samo srbohrvatu
Citam, Biden ipak predlaze da se Turskoj isporuce F16 avioni. Da li ima veze da povlacenjem vetoa na pridruzenje Svedske i Finske u NATO, ili ne, vrijeme ce pokazati. Htjeli priznati ili ne, Turska je u vrhu ozbiljnih igraca, kako u NATO savezu, tako i u regionalnom smislu.
Jedi ba govvna Erdogane,pobrini se za inflaciju i ekonomsku katastrofu koju si napravio u svojoj zemlji
kakav obmanjivac, prvenstveno svog naroda, cuj u petak praznik/slave njegovo propalo svrgavanje.... Boze 🤣🤣
Postaces problem saveznicima zbog te svoje politike. Imas li koga da se savjetujes bolan ne bio
Teatar
Tito 👏
Gotovo je to Brko. Već si odobrio
Tako je, hocemo i mi u NATO ali pod uslovom da i mi iz Bosne lijepe posaljemo sve FETO teroriste koji dosta ima u Tuzlanskom kantonu. ;)
NATO je savez gdje se mali mogu praviti vazni sakriveni ispod Americke suknje jer znaju da im niko nista ne moze.
lira pada pusti kapric
Nisam bas siguran u isporuku! Ako sporuce to onda vise nisu zemlje kojim su se predstavljale! U svakom slucaju gube kako god! Bili su rahat i mirni a sad ce im Kauboji krojiti kapu i pljackati svaki dinar! Lost-Lost situacija!
ti si dao potpis na tefter lijepi moj a da sam ti čutio bi da ti Ameri ne bi zveknuli sankcije koje će ti unišiti i to malo ekonomije što imaš
Prika u pitanju je ugovor i ukoliko ga ovi ne ispune ide veto! Ako Sve i Fin isporuce te ljude to ce znaciti da ih je poslala pred streljacki vod i tim cinom su zavrsile svoju karijeru libnerlanih zemalja! Zijana su u svakom slucaju!
Hrvatice vrištale :D