Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bože da vam rusija proda bar S-400,još nijednoj državi nije prodat a vi bi bili prvi,inače istina je da u Siriji ima raketni monstrum S-400, instalirali ga rusi nekako odmah po obaranju ruskog bombardera,ovo za EU je potpuno u pravu,a to što USA učestvuje sa kurdima a ne sa vama to je zbog Kobani,sjetimo se kada ISIL dolazi na samu granicu Turske a Erdoganu to uopce nije smetalo
da ceka ... medjutim ista pitanja su otvorena ... okupacija kipra (koji je u EU, jbg), armenski genocid(za koji turci i dalje tvrde da se nije dog.) ... jos samo treba dodati ova hapsenja poslije puca (cesto i gradjanja njemacke etc.)
E moj jarane šta ti za vlast sve radiš..naći ćeš milion neprijatelja...postao si paranoidan
Povuci molbu za ulazak u EU Erdogane. Erdogane to se kaže: "Vremena su se promjenila, Evropo ne trebaš nam više. Propali ste, Turska je dovoljno jaka bez vas." Ali jok. Mjesecima već priča da Turskoj ne treba EU, ali molbu za prijem ne povlači. Jedno priča, drugo radi.
Ne kontam koji ćete q rac vi tamo? Samo se negdje šlepate, a niko vas zaista ne želi
A kad si izvozio gorivo iz sirije po kamionima to ti nije smetalo majmune jedan. Okani se suplje. Prst ti u supku americki samo prosipas jeftinu propagandu narodu.
Daleko ste vi Turci od evropskih civilizacijskih tekovina, ponasanja, temperamenta pa i vjere na kraju... Lazu vas, upravu si... Jednostavno ne pripadate tom svijetu...
E jesu ti neke vrijednosti, jos malo pa ce homoseksualci i pedofili imati veca prava od normalnih ljudi u toj "civilizaciji" a o sve evidentnijem rasizmu i vjerskoj netoleranciji da i ne govorim.
@@la Tako ti je kako ti je... ne žele zemlje EU u Bliskoistočnu uniju, nego blikoistočna zemlja teži EU... ako ćeš tamo prihvati pravila igre i ponašanja... ako ne, nikom ništa..
Samoproglašeni sultane, kako je krenulo možda USA pokrene globalni križarski rat protiv vas....tako da se ne zamaraš sa EU...
ma jok, samo se zeke sa vama 😀
Ebi ga jarane niko nece 80 miliona muslimana u Evropu to ti je ziva istina
Pa da ste normalniji malo, da se prilagođavate zemlji u koju dođete, umjesto što tjerate svoj primitivizam i forsirate domaće da ga i oni prakticiraju, možda bi vas u protivnom i htjeli
@pascal Nema ih nigdje kao u Turskoj, organizovanih u jaku i neovisnu državu, a to je zapadu najveci trn u oku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)