Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj rakete kompjuteri auta podmornice a sada je i epidemiolog?
@gooUser1561564352 Poslusaj covjeka prije nego sto pocnes pametovati, ako shvatis pola onoga sto govori, shvatit ces koji je genijalac i koliko je ispred vremena.
Polako sa osudama kada je Elon Musk u pitanju, vjerovatno će za 50 godina u udžbenicima biti. Veliki um i veliki vizionar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad bi se namjerno zarazio korona virusom i isprobao na sebi lijek protiv malarije bio bi moj heroj, ovako pusi karu matori. Ne vozis se ni u autu koje si napravio.
Gledam komentare samo da nadjem lika ciji je nick elon musk
Treba ovim nasim zdravstvenim radnicima/doktorima/vlastima javiti da koriste remdesivir, flavirapir ili ovaj klorokin - ili koktel sva 3 ! Smiksat koktel pa davat pacijentima, tako su radili u Tajlandu, Kini, dosta ih se uspjesno oporavilo
Mogu li pomoci cevapi sa lukom?
Za Elona Muska je panika oko koronavirusa glupost. To sam pročitao prije par dana.Tako da, što se mene tiče može da jede gofna ako će mu pomoći.
Protiv virusa je dobar stari lijek bijeli luk ali da se jede frisak.
sta sve njemu nece pasti na pamet
Nema on nikakvu posebni novu ideju nego je podijeliio rad.i podijelio svoje skustvo s malarijom. Koliko god ne podnosim ideju koju neki proturaju da je novi Mesija..nista lose ovdje covjek nije uradio.
Nemoć MEDICINE, rađa razne "ALTERNATIVNE" LIKOVE !!!
Ako nadjete lijek protiv gluposti, rijesili ste sve dileme i probleme. Nema vece bolesti od gluposti.
jbt, ovaj bot se razumije u sve...dokaz da je Lone Skum projekt, a ne normalno ljudsko biće (što se i vidi na njemu)
KAD LAIK GURA SVOJ NOS GDJE MU NIJE MJESTO .. GURNI GA U DUPE .. TI I VIRUSI KAO JA I ATOMSKA FIZIKA
U sve se miješa ko Vegeta
Drži se ti raketa paša.
Sad će se do malo još i influencerice početi baviti teorijama razvoja virusa, sprečavanja itd. Pravi ti auta inžinjeru, ima se ko brinuti o virusima, ne možete ti i Bil Gates sve na svijetu znati i raditi.