Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Trump je kao mnogo mladji
Vidim skupili se nepismeni i besposleni idioti da komentiraju americku politiku. 50% njih nema blage veze o kojim je izborima rijec pa me ne cudi sto je vecina komentara TRUMP 2022 ili BIDEN 2022. Ajmo se mi fino koncentrirati na vlastite probleme prije nego sto komentiramo tude.
Greska, komentarisemo*.
Pazi fašiste, ravnozemljaše i budaletine što navijaju za republikance. Dobro, ima tu puno i onih preko Drine, koji samo o diktaturama sanjaju i plaše se svakog oblika demokratije.
Nako nesto kontam, covjek je upravu sa ovih 8$ mjesecno. Dosad je svakakva mraka imala kvacicu, glumili nesto, sad je dobro, moze imati ko zeli. To se zove ravnopravnost.
realno i jest pametnija opcija, mnogo efikasnija vlast od demokrata koji se i previse ogradjuju za sve
Koja budala, pa sad ce i on na Crnu listu ko Novalic, i Novalic je pozvao onu babuskaru Amru Zulfikarpasic pa da glasa za njega pa bao-naje
Bez jake opozicije nema ni dobre vlasti… Musk je tu itekako u pravu, svidjalo se to nekome ili ne.
Mozemo ocekivati, ako ne za ove sljedece, onda za naredne izbore da se ovaj ukljuci u borbu za predsjednika U.S.A.
SAD-u treba totalni reset i nove stranke i nova vizija. Ovi sadasnji nisu u stanju provesti reforme niti proizvesti kvalitetne i moderne vodje. Oni kao drzava i drustvo su u velikoj krizi.
Republikanci su vise za sefove kompanija i bogatase zele da ucine jos bogatijim , dok demokrate zele da im povecaju poreze.
Uvijek navijao za demokrate, kad počnu rat, pa drugi izbori opet, pa opet, ma mrš sstokaa
Sve one kojim si dao otkaz će glasati kontra.
...ako kupi viber nahebali smo 16 maruna
Počinju izbori a Zelenski nije uzeo Herson.
gledaj demokrata is naseg drustva sto blate covjeka ...
I ovaj je, haman, komad budale
Ali malo veći komad!