Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ludzak Trump ce do sabaha srati po twiteru🤣
Sad ce i nama u Bosni svanuti. On ce sve uciniti da nama bude bolje. Svoje amerikance ce zanemariti. Samo da nama bude bolje. Takva je to ljudina.
Evo pobrojano u Kladnju sve. Definitivno je pobjednik.
Valjda ce sad konacno uputiti cestitke..a ko ovdje o ratu,bio vam u kuci..Svugdje u BiH i naravno manjem entiteu zivi razni narod nacije vjere...Poenta je u svemu da bi narodu svima u bosni bolje bilo bez entiteta i kantona..i bez mjesanja predsjednina iz susjedski zemalja,neka oni se brinu o svojoj drzavi..
Cekali glasove iz dijaspore 🤗🤗🤗
Saljite Fikretove respiratore za RS Dodiku su sad potrebniji
Zvanično: BiH je ponovo RBiH
Čestitke katoliku Bidenu
Al ce mu bosnjaci hebati nanu nanicu za pola god hahahah
Mašala
Zivio nas novi predsjednik, pozdravi i cestitke iz banana kolonije... I nase bi madaradje ovako da im daju :)
Bošnjo vazdan išće da netko drugi riješi njegove probleme dok on sjedi na minderu i konta da li da piški ili da kaki.
@RadovanIII A nemoj tako, i vama su drugi riješavali 'probleme', svi zaposleni u jugoslaviji odvajali od usta za jna a onda vi srbi uzeli to sve k sebi i krenuli s tim oružjem na one koji su ga kupovali, pa se i sad q_rčite. I treba neko da vam njušku razbije konačno akoBogda...
Mileeeeeeeeeeeeee
Jedini covjek u senatu koji se borio da se armiji BiH skinu sankcije na naoruzanje i sada je javno i to na izborima potvrdio da duguje da pomogne Bosni.
Bidenova sestra je udata za Siptara ovo se susjedima nece ni malo svidjeti.
🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸❤️🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦