Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u Mexico Cityu i kada sam meksikancima pokazao vas clanak, ljudi se su se upisali od smijeha :) Poznato je da mu se dnevno zapljeni 5 isporuka, da on zbog jedne salje pisma IDIL-u.. tesko brate, tesko. Vijest vam je totalna fula!
pošalji malo
Pet isporuka za ulično domaće tržište, nije isto kao isporuke za drugi dio svijeta koje se mjere tonama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cekam samo jos Batmena da iskoci odnekud
Da mu nije na facebook napisao
IZRAZITO SUMNJAM. Da je meksikancima ugroženo poslovanje već odavno bi se prijetećim pismom obratili Fahrudinu Radončiću ! A za TRezorsko poslovanje KAPO DI KAPO je Bakir Izetbegović ! MERHABA HAŠIŠAR !
Kako rece neko vec, sad cekamo da se Triade, Yakuza i Ruska mafija prikljuce borbi protiv ISIL. I naravno Somalski gusari. Al ja cekam da se Kinezi ukljuce. Znam da im nije u interesu jos, al Kinezi bi rijesili tu situaciju vrlo brzo, kad bi bas htjeli. Gledao sam dovoljno Kineskih Jackie Chan i Kung Fu filmova i znam sta pricam. A sad imaju i svu modernu tehnologiju, oruzje, i naravno pjesadije kolko hos, i cak im i vojnici uce Kung Fu iako im mozda ne treba, al ono rad sebe, iz tradicije.
Sto hoce brkica da ga bradica digne u vazduh niodkud
ovaj lik viđen u jednom restoranu sa Bakirom
Vidiš ti kakve članke izmišljaju glupi amerikanci, pa to je da skačeš sa kauča na glavu i sve tako u krug. Valjda to prolazi kod prosječno inteligentnog amera Bagdadi se na početku pojavio u džamiji, održo govor da je on "halifa", i niđe frajera više Uzeo pare, obrijao se, i ispalio se u australiju, i češka muda. Sad drugi šalju mailove, komadantima lokalnim, a oni kontaju to je od halife hahahahah "halifa" je navuko budale da se njemu oda poslušnost, sad tajni agenti odrađuju
joj ne mogu da zamislim ovog u crnom čaršafu kad bi povukao ćizu kolumbijske robe. brada bi mu sva opala momentalno.
Navuko bi i sebe i svoje ljude i svojih 14 zena na bijelo i svi bi zivjeli sretno do kraja zivota..
ha ha jos ce poceti vanzemaljci slati pretece poruke isil u....
Cudime nije naslov glasio El Chapo direktno za klix govori da je poslo pismo
Putin i Obama su male mace za ovu dvojicu. da oni imaju vojnu tehniku na raspolaganju osvojili bi planetu.
Bez veze...ovaj desni je Simon Elliotttttttt...Mossadov agent....
Ako ih ovaj ne sjebe, nitko drugi neće ... Vidi se da se on ne šali ... !!!
mojne Tebra