Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Zivkovic i njegovi glasaci opancari se vracaju u svoja sela i mjesta odakle su sljegli.
ne odrice se niko najk patika...nece niko vise opanak
@Rabija Jel se to Bakir vraca u Smederevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sa 14.000 na 700.000 razlike, Istanbul je rekao NE primitivizmu i lopovluku umotanim u vjeru!
Pocinju polahko da mi se gade turci kao narod... zbog par losih pojedinaca.
Ovo je dobro jer će učiniti da će Erdogan promijeniti svoje pravce u izgradnji partije i zemlje jer su mu sada rekli da nešto mora. Kažu neki da je Erdogan kriv za Trumov udar na tursku liru, da li su Kinezi krivi na Trumpov udar na Huawei? Bitno je da je na čelu države što će dalje stabilizovati zemlju bez vojnih pučeva u vrijeme kemalista.
Ovaj dobar demokrata za ove zapadne politicare.....preko njega idu lakse mmf krediti,inflacija,slabljenje Turske.....zato su dobri ovi opozicioni politicari....Zele isto kao i u Libiji,Gadafi bio diktator,ali sada imaju demokratiju da se guze medjusobno i da uzivaju u demokratiji.
@korisnikBAA A ko je doveo liru na najnizu vrijednost ikad? Jesu li to bili vanzemaljci? Kako ste vi g0vna izdajnicka prodana predvidljivi. Kroz hiljadu rupa i teorija zavjere se provlacite da opravdate vlastitu glupost i prodane duse.
@BalkaneMoj Prije koliko vremena je lira pala i ko je uticao na pad lire i zasto?Pricao sam sa mnogo kurda koji zive van Turske i sami kazu da im niko nikad nije pruzio,kao sto je Erdogan sada.Niko nije savrsen,ali je bar ekonomski digao Tursku na drugi nivo.Pogledaj njihov BDP prije i za vrijeme Erdogana,pa ce ti biti jasnije.....izmetu jedan(tako se kaze u pravopisu)..stoko nepismena!
Erdogan i AKP su jaci nego ikad Ne moze ih pokolebati jedan gradonačelnik manje pa bio to i gradonacelnik Istanbula .
Ne važi se to. Ponoviti izbore.
sutra dan žalosti u 10 sarajevskih općina
Čovjek pobijedio regularno, kasnije i Sud ustanovio da je pobijedio regularno, i ovi svejedno poništili rezultat. Dovoljno da bar trećina onih koji su glasali za erdoganovu stranku skontaju da je lik despot i u inat sad glasaju za ovoga.
Likujte,samo likujte. Vratiće se Walter i jeb...
Krali I opet nisu uspjeli, zriju ovi Turci izgleda!
Toliko o popularnosti smrdogana kod Turaka. On je popularniji kod sda glasača, nego kod svojih.
Ko vlada Istanbulom vlada cijelom Turskom, tako je besjedio Erdogan
Demokratija na djelu.
Jaooo, pa Bošnjo Erdoganovac Bakirovac na aparatima
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!
TREBA PONAVLJATI DO BESVIJESTI NE BILI SULTAN UBO krenula me velika slova