Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sta jos nece biti samo preostaje da vam kazem CUVAJTE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ova gripa nema veze sa konzumiranjem svinjskog mesa. virus se prenosi sa čovjeka na čovjeka kapljičnim putem - kako se da naslutiti iz medija, a i iz broja i rasprostranjenosti zaraženih. Znači, nema opasnosti od termički obrađenog svinjskog mesa. I trebalo bi da se zove američka gripa. Šta ako se, ne dao Bog, proširi ovde. Šta bi bilo da se Silajdžić zarazi svinjskom gripom, npr?
može neka promjene u krmeću gripu
Ma lahko mi je za Srbe, al sta cu ja bez cvaraka???Bem li ti naziv i kad je tako nazvase.
jeli kod nas svinja sveta zivotinja pa je ne jedemo?kao krava u indiji.vala ja jedem sve sto je ukusno
da ti odgovorim, Pticiju gripu mozes dobiti kad pojedes zaraazenu pticu, a svinjecu ne mozes...svinjeca se prenosi samo zracnim putem, tj. ako svinja nije ziva ne mozes dobiti gripu, a za ovaj prethodni komenta sta svinja jede, to nije tacno, svinja ce jesti sta joj dadnes, tako kod nas u selima, nije toliko lose...
Sto nisu mijenjali naziv kad je bila pticja gripa?
e bosancerosu mislis da krave kokosi i ostale danas hrane drugacije?
Protiv sam promjene naziva.Nek se zna koja zivotinja je najprljavija i koja jede IZMET,LJUDSKE LESEVE I SVOJU MLADUNCAD.
PREKASNO...... Sem toga, samo ti zderi svinjetinu koliko ti volja al ja bogme necu....
CUJ NOVA GRIPA MJENJAJ TI STA HOCES ONA OSTAJE SVINJECA