Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisticki,teroristicki, genocidni, okupatorski, zlocinacki, krvoločni.....IZRAEL i svako ko ih podrzava kako god se zvao!!!
Egipat je izraelski cuko.koji kad izrael kaže lezi on legne. Kad izrael kaže skoči on skoci, kad izrael kaže naguzi se on se naguzi ko i svi ostali arapi. Mrvu hrabrosti nemaju. Da su arapi bili u Bosni 92 godine srbi bi ih za mjesec satrali
Izrael im nameće uslove na njihovom granicnom prelazu sa Palestinom. Na sta je spala civilizacija Egipat sa preko 100 miliona ljudi.
Ne nameće uslove Izrael već Ameri ,jer Ameri su uveli Egiptu demokraciju i postavili predsjednika sa kojim oni upravljaju.
I nasom granicom upravljaju Hrvatska i Stbija
Arapi, vi ste obične piz.e! Zar možete gledati kako vam štakori djecu ubijaju!? Gledajte danas smrt nedužnih u Gazi, sutra će vam židovi biti u dvorištu!
Gdje su vasi tenkovi licemjeri egipatski gdje su vase puske licemjeri. A da vi ste najgora sorta ljudi jer ste licemjeri.
Gore je biti licemjer, nego nevjernik. Nevjerujes u Boga i cao. Ali voditi se da si musliman, biti na Izraelskoj strani. Sine moj sjedi malo onda popricaj sam sa sobom. Svako ko suti i ne pomaze je saucesnik.