Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVOT MI PRODJE U NACIONALISTICKOM PREPUCAVANJU CLANOVA PREDSJEDNISTVA, FUJ.
Svi mi laprdamo po komentarima. To je vid zabave realno
Šteta što je ovako elokventan ispred UN baraba. Da je malo bolji političar, čitaj da nije u sda, našao bi kompromis u svojoj zemlji, a ne bio na čelu lopova, tender bogataša i štitio iste. Nikad nećemo napred. Moje skromno mišljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radite na ekonomiji tupavci praznoglavi! Nema boljeg ujedinjenja od ekonomskog. Dosadni ste sa tom politikom praznih fraza. Nemamo autoputeva, dvorana, stadiona, bolnica, ništa... Kad uđeš u BiH, ko da ulaziš u Mordor u p.m. Maknite se i dajte uspješne privrednike u vlast!
Država se brani ekonomijom, industrijom, ulaganjem u obrazovanje nauku, u očuvanje radnih mjesta i poboljšanje uslova za radnika sa većim platama, sa pomoći nezaposlenima i roditeljima sa više djece, a ne tjeranjem našeg naroda preko granice mafijanjem i krađom javnog novca i onda ratno huškačke priče pred izbore samo radi tenzija i jedni napadaju drugi brane a oni zajedno u krimi talu
Nato udara na zemlje koje napadaju druge i vrse genocid nad drugima.
"Desni populisti su opasni za svijet" rece clan stranke koja na racun desnog populizma uzima glasove vec 30 godina.
PA STA VI HOCETE??? DA VLADATE HRVATIMA A BOSANCE STE IZBACILI KAO NACIJU IZMSLJAJUCI BOSNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA. SDA JE UNISTILA B I H I NAS BOSANCE!!! NEMOGUCE JE STVORITI DRZAVU B I H BEZ BOSANACA.A KAKO JE SADA STANJE TO SE NECE DESITI BEZ NOVOG RATA.ZATO NE ZIVITE U ILUZIJI.MILOVANOVIC BRANI SVOJ NAROD I STO KO I VUCIC.TO JE PRAVA ISTINA OSTALO JE SUPLJA PRICA OD MRZITELJA DO LJUBOMORNO HUSKACKIH ISLAMISTA.
Teško je povjerovati da niste naredili da Vam sačine originalno govor na engleskom (uvažavam da ste ga Vi mogli pročitati na jeziku koji Vam odgovara). One rečenice koje ste izgovorili na bosanskom što smo čuli u medijskom izvještavanju, u engleskom prevodu nemaju nikakvu težinu i vrlo malo ikakvog smisla, obične floskule.
Bitna karakteristika populista je da daju nerealna, lazna obecanja.Nek govornik pocne od stranacke avlije. Jedna od suprotnosti populizmu je elitizam, u kojem samo bogati, ili oni koji su od odabrane familije, mogu odlucivati a narod smatraju glupim.
Mogu mogu, zato je povratak u Sarajevu manji za razliku od mnogih drugih vuko.ebina u BiH.
U Boga je desnica jaaaaka! i Naša. U Boga je desnica jaka, u Boga je istina svka
Sefik najozbiljniji bh politicar - šteta što nije kandidat za drugi mandat
Muslimani nemaju problema da se uklope i žive u sredinama gdje nisu većina ali hrišćani imaju neosnovanu fobiju od života sa muslimanskom većinom i to je problem
UN je stvoren s ciljem uspostavljanja jedne svjetske vlade i idu ka tome da ustoliče lucifera koji će vladati cijelom planetom zemljom! Koliko je UN zaštitnik pokazatelj ti je Srebrenica i da si čovjek Đafke mogao si im to reći u lice ali ti si ljigavi poltron koji im se još i dodvorava! Za njih su i muslimani i hrišćani prošlost i idu ka unistenju istih s ciljem stvaranja jedne svjetske religije, tehnokratije, transhumanizma, totalne diktature!
BAKIROV KER, MARKE TUZLANSKI AVLIJANER 🤭
Pa i ti si nečiji dorat.
Gospodine Džaferoviću, u kojoj muslimanskoj zemlji je dozvoljeno kršćanima da grade crkve i javno prakticiraju kršćanstvo?!
Gdje si cuo da be Dzaferovic tvrdio nesto tako, poenta je da bosnjaci ne zele muslimasku, nego gradjasku drzavu. Sta je bilo sa srbima u Hrvatskoj u ratu, ili hrvatima u Vojvodini. Jedino u BiH vecinski narod nije nikoga protjerivo, a presudjeni su i genocid i UZP nad njima, vodjeni iz susjednih drzava uz pomoc domacih izdajnika.
Ti fasisti zele pod svaku cijenu da prestave bosnjake kao muslimanske ekstremiste, ali im ne ide, iz prostog razloga zato sto to nisu. Da je kojim slucajem bosnjaka bilo oko 17%, ne da bi bili manjina, nego ih nebi bilo
sda mafija lopova, dosta ih je
ohh majko mila "desni populist" si upravo ti 😂😂😂. A imate jos priliku za dokazat dzaferovicu. Sejdo je put u propast
Recimo da praksa pokazuje da su krscani nestali po islamskim zemljama a pogotovo zadnjih 20 god pa prostom matematickom formulom dolazimo do toga koliko je tolerantan islam prema drugim religijama
muslimani nisu rasa