Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tom Kruz najnovija verzija
Da li iko uopste cita sta i kako Klix pise : ""Na fotografiji pilota se lice ne vidi zbog kacige i vizira, kao i zbog zamagljenosti usljed disanja." Eto, da nam nisu rekli, mi ne bi ni znali. Slijepi smo.
Najnovija verzija glume u zraku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radoš Bajić
nemože Bajić je otišao u poljoprivrednike
Rodjen sam nakon sto se Jugoslavija raspala, ali volim partizanske filmove. Partizanska eskadrila mi je posebno sjajan film. Rados Bajic i glumci tog vremena su bili daleko bolji od jednog Milosa Bikovica, koji je samo izvikan.
Ne magle ove Mujo!!!
PA KAD JE TAKAV DUH STO SE NE ZAKUCA U MOSKVU NA CRVENI TRG KO JAPANCI I BUDE HEROJ I TRG BI DOBIO NJEGOVO IME U KIJEVU
Snimljen kako leti negdje iznad slovačke...
samo se igra
”zamagljenost zbog disanja. Ko pise ovakve tekstove? Ako neko ne poznaje oblast o kojoj pise bolje bi bilo da ne pise ovakve gluposti.
Vidiš ovaj grad dole . To je Valter .
on je samo još jedan lik iz matrixA, dobar za podizanje moralA
Iz kojeg stripa su ovoga izvadili ?
ja ne znam samo gdje vi vidite zamagljeni kacigu? vidim da šatro drži prstima vrh rakete.
Sta ima Tom Kruz🤣
Uhhhh što ga ovaj sere..pa nije tom Cruise iz top gun
Partizanska eskadrila 2 živ i zdrav bio...
Imamo i mi Asa naseg, koji je samo za mjesec dana zatvorio preko deset profitabilnih firmi..nasag Fooodila, ima i on nadimak...Sotona Federacije.
Tomaš Kruzecki
Daj mu ime Žare..