Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigo neki,k'o i ovaj bulevar hehe
Neki ekavski cigo
@Bulevar: A da prelistamo Veselu Svesku u srbijanskim novinama? Nema sedmice da nema porodične drame u izvoru zla na Balkanu, Srbiji. Hoćemo li, mutavi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
baš ste zlonamjerni... znamo svi da je riječ o državljaninu bih podrijetlom iz radžastana... ali bitno je naglasiti da je državljanin bih čim je kakva gadost u pitanju...
@katoato345 drago mi je da se zabavljaš. 🙂
golupčići moji 💑❤️😘
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prisilna udaja? Precizniji termin je prodaja....
Nije on drzavljanin BiH, to je cigo neki! Puna ih Italija!
Kcerka je kcerka ali 10 milja je dobar polovan Mercedes. Ovaj bosanac inicijala M(uharem ) Dz)aferovic je bliski rodjak jednog naseg politicara kome je Osama Bin Laden uzor.
Koja sramota.
Jao majmuna, ko si ti da odredjujes s kim ce ti se kcerka udati ima svoj izbor cccc
Bulevar htio da mu Omega budNe zet😂
idiot
Bosnjo
Miriše na cigana ili Vehabiju
@ ZutiGolub Mirise na tebe znas koja razlika izmedzu tebe i dodika ni ti ni on se ne odazivate na izan eto ti si vlah samo ti je muslimansko
Triggered
Il je GOCI ili su podkracene pantalone ?!