Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad i kod nas počnu ovako kažnjavati ne samo u sabraćaju nego seljake kiji frljacaju smeće ne sve strane i sa prozora čorbu prosipaju...onda će i naši gradovi biti čisti
je li moguce da je vijest da je neko napušen vozio ????
A jbg taj thc mu je mogao biti u organizmu vec 3 mjeseca.
Pa je li moguce da i ovo objavluju..
Kaze drogiran vozio, a pozitivan na thc..Kakve ledine clanke pisu za nepovjerovat
E ako je vozio nadrogiran,sigurno je krenuo nazad za Bosnu...
Kad te oplali po džepu onda se zakoni i te kako počinju poštovati!!!!
Pismeni Klixovac nije napravio stamparsku gresku jer bi zamjenio i pogrijesio jedno slovo. Ne kaze se NiMberga nego Nirnberga ili Nürnberga. Banovati znaju i to za bezvezne stvari koji im se ne svidjaju a za ostalo kakvi su mi citaoci znamo.
Ma dobro ,njemu je neko sapno da more bit novinar i hajmo lupaj,u Sarajpo ilii u Binac.
nije to nista kolko ga je droga kostala
U piceriji Nišić u Sunyland-u gosti sami sklanjaju posuđe, čekaju po sat vremena da neko dođe do njih. Ako nemaju kapacitet neka smanje broj stolova a ne kvalitet usluge. Inspektori na posao dosta je nidkog nivoa u ugostiteljstvu
Ili ako si pametam ne ides tamo gdje ti je losa usluga.... Ali hajde to objasni Balkancu...
Bolje otic u sumu nego tamo ...
Kad će kod nas inspekcije povesti računa o higijeni u ugostiteljskim objektima. Ni jedan konobar više ne briše sto poslije gostiju kako bi drugi sjeli. Konobari neljubazni, mrve ispod stola, stolovi prljavi. Zar ovim ugostiteljima nije stalo do imidža objekta pa ne mogu primiti dodatno čovjeka za čišćenje, pogotovo oni koji imaju veliki promet. .
Pa brzi test u manjem entitetu je 200 KM ako si pozitivan,24h zadržavanje,1bod i mjesec zabrane. Ako odbiješ dobiješ 400 KM,2 boda i 2 mjeseca zabrane ali si slobodan da nastaviš dalje bez ikakvog zadržavanja.
Mora da je hanin rodjak pa klix pise o njemu.Jbt kao da je uhapsen sa tonom kokaina pa se treba pominjati.
Ja sam dobio 1750€ kazne i godinu bez vozacke, nakon sto sam naletio na policajce naciste koje su vidjele bosansku vozacku i odlucile mi prisiti sve i svasta. Imao sa 0.75 promila alkohola u krvi.
šta si radio za volanom sa 0,75? u swe je 0.2 granica tako da bi ovdje dobio mjesec zatvora plus sve ostalo.
Jest vala policajac je nacista sto si ti pijan za volanom... A sad si se naucio (valjda)
Tako i treba pa neka ide sa punim vozom migranata ujutro na posao. Nadam se barem godina zabrane, februar ce biti topao veoma.