Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simo je osunecen i naravno brani svoje upravo bas zbog tog suneta! Pas ti mater glupavu! Jesi li kretenu svjestan sta pises? Nije ni cudo sto je ova drzava u kurcu sa ovolikim mnostvom svakakvih budala.
gusare treba naoružati sa torpedima i raketama barem kratkog dometa kao i sa topovima 40mm i onda če to biti koliko-toliko na nekom nivou - UN je šupalj
Odera te \"Gusar\"! Momacki! Ubuduce pamet u galvu sine Simo!
i sad nakon sve te price tvoje...gdje idu te pare sto pirati dobiju? nekolicini ili dosta somalijaca uziva socijalne blagodeti? ovdje se radi o sustinskom izboru - jel hoces anarhiju ili neki red. gdje bi radije zivio - u usa ili u somaliji? pusti se suplje.
zasto stoka? ovi takozvani \"pirati\" su na pocetku bili siromasni ribari koji nisu imali sta da ulpecaju jer su im ogromne ribarske flote iz rusije, tajlanda, indije itd. iscrpile morsko bogatstvo. vlada u toj zemlji ne postoji... znaci nema niko ko moze da se buni protiv te nepravde.... i onda su mali ribari usli u posao sa nekim od kriminalaca i poceli da kidnapuju, prvo manje, pa onda sve vece brodove... i upravu je Hal-Wa kada kaze \"smrt UN-u\" jer su samo nafta i bogatasi upitanju. a nije pala ni mrtva glava (ustvari sigurno jeste kod somalijaca... ako brojimo one sto su umrli od gladi ili ostali bez ljekova jer im ocevi nisu mogli da upecaju i prodaju ribu iz NJIHOVOG mora)
Pa zar treba odobrenje da se stoka pobije!?
Odobravaju upotrebu sile kad je jebena nafta u pitanju. Što to nisu odobrili 92-95 kada je na stotine hiljada života bilo u pitanju? Debili kretenski. Smrt UN-u!