Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da se iranske Hodze vec boje svoje sijenke jer osjecaju da su oni slijedeci nakon Gadafija i Basara ... Smrrt nemoralnom i antiiranskom Internetu , zivio iranski Islamnet !
\"Iranski medijski sud rijetko se bavi međunarodnim novinskim agencijama, ali često objavljuje odluke protiv domaćih medija zbog raznih prekršaja. U ovim procesima najčešće budu izrečene novčane ili zatvorske kazne, a bude naloženo i zatvaranje kancelarija.\" To je pravi zakon, nema da se piše sta ko hoce i da vrijeđa drugog po bilo kom osnovu, a ne kao kod nas pisi sta zelis i vrijeđaj koga hoćes, ne treba ti nikakva sudska(zakonska) presuda kao argument. A ako se neko pobuni protiv tvojih\"lazi\" onda se pozivaj na slobodno novinarstvo i slobodu govora. Čak nnasi novinari trže da im se da zastita kao da su policijski sluzbenici te da se odnos prema novinaru tretira kao odnos prema policijskom sluzbeniku, Zalosna kvazidemokratija.
Svi mi imamo svoje \"specijalce\" ;-) http://goo.gl/BJeDK
...svako ima svoje \"seal unit\"...
Gore nindza, dole mindza.