Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Breze. Pa naravno iz pravog dijela Bosne i Hercegovine. Neće iz srbije
Evo treceg entiteta. Ako Muslimanima smeta naziv Herceg Bosna nek se zove Hrvatska Bosna.
@shahzudin Jest jest sigurno ce se boriti za bošnjački kalifat, Tramp inače obožava muslimane.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Trump čuvaaaaaaaa Brezuuuu hhahahahahahahha Podlugovi na aparatimaaa
svaka cast vrlo smijesan komentar,pozdrav
Ma ovo on neku koaliciju sa Balkancima pravi.... #mnogosmojaki
Kako se balkanski kmetovi tzv. muslimanskog, katoličkog i pravoslavnog imena uzbude kad je u pitanju potenciranje ratničkog pokliča uz svojatanje teritorije, a na drugoj strani sve 3 strane ližu bulju korporacijskoj ideji ujedinjenja...
jele sadaTrumpe Srbine, jele haaaa...
Opa čika Trump izabra Nazi potomka u tim. zanimljiv će biti odnos prema istočnim komšijama zbog ovih izjava. Možda su ga džaba glabali i prizivali prisan odnos intervjuišući nake seoske babe koje su kuhale sarme Trumpu i čuvale mu djecu (molit ću lijepo) a pasoša očima vidjele nisu. Pušenje propalo, gutaj sadržaj sa gorčinom.
Trumpa zanima samo novac. Sad ce on kod Arapa po pare.
Zar nije Blajburg bio tamo negdje tokom drugog Svjetskog rata, a ne 1954?
Nemoze ona biti porijeklom iz Breze, kad nije tu rodjena, niti na BiH prostorima! Samo njen otac vuce to projeklo, ona i gotovo ne, a njena djeca nikako, a djece djeca... nije potrebno dalje, vec ovo je ono tipicno svojatanje, da je stari bio Srbijanac pisali bi oni tamo, sad ko fol ovi vamo skujau onima. Balkan je zesca vukoyebina.
Nekom svojatanje, nekom sramota... pa cak i kad ima ustaski pedigre pa je logicno da je Trumpadzinica... ljepo dodje covjeka sram i stid. Sad... dal' je gore sto je kao "odavle rodom" a ustaski okot ili to sto je uz Trumpa... to je tesko odrediti.
E srbi nista od radovanja,da niste istjerali ustase nebi ni ona sada bila bog i batina.Ona je strucnjak za raspade ode Sandjak.Vojvodina,iRs..
Podlugovi na aparatima.
Sad ste ga najebali
čuj to ... ja sve do sad mislio da je blajburg bio 45. kad ono ovi kažu 54. ... biće da sam zamijenio mjesta....
Blajburg je zauvijek. To je stanje uma. Nekima.
joj bosanka jos hahaha
Kompletira se tim za borbu protiv islama. Niko bolje ne zna kakvo je islam zlo od hrišćana sa Balkana i zato je ovo dobar potez.
Bezmozgarev
Niko nezna kako sa srbicama kao cerka okorjelog starog bosanskog ratnika.
E jest pomogla u rjesavanju rataa, ebo je dejton.. sve nas je unistio taj glupi djeton