Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabri Trump nad nemocnim palestincima a mali korejanac se sprda sa cijelom usa.
ja ocekujem da bosnajci idu u nato i napadnu muslimane u palestini....
Sad ce dobri bosnjani da velicaju Hitlera
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Opet ce velike sile da se kolju, a papak-narodi da ispastaju. Papak-narodi, koji ne drze do svoga i koji nemaju jedinstva su nayebali. Kao npr. Arapi i Slaveni. Jedino te dvije skupine naroda jos uvijek jedni drugima pale kuce. Tu svi mozemo da naucimo od Jevreja i nacina na koji se dolazi do uticaja. Izrael je Barcelona za ove sedmoligase.
Napredak pobjedjuje nad nazadkom
Amerika je tu da uvodi demokratiju.A mi prihvatamo stvari kako nama pasu.Kada su Ameri radili neke stvari sa ovih prostora se pljeskalo(Milosrdni andjeo,priznanje Kosova).Medjutim pogledajte ovaj video kada su zidovi bili vec tu pa onda komentarisite neke stvari. https://www.youtube.com/watch?v=nNPKTWreL4g P.S dzabe ja ovo postujem jer pola nas ne zna ni nas jezik al hajd.
Sto se raspravljaju na nacionalnoj osnovi i svadjaju cija je i kome pripada. Video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Dosadasnje nepriznavanje nije ucinilo nista da se postigne mir.A priznavanje ce kao napraviti nesto za mir.Pa samo napraviti vece sranje na Bliskom Istoku.Koji debil jbt.
Cudim se.
Kakav si ti smrad Donalde, samo si jos jednom dokazao da iza tvoje imperije stoji zidovski lobi i da si samo jedan potcinjenik zidovske politike...ti si i doveden na tu poziciju da bi te iskoristili za to priznanje.
nema se sta velicat Hitler covjek je bio pametni od nas 100 godina sto je = danasnjoj situaciji.
@MilankovicTeslaPupin a gdje su se to srbi borili i koji je prvi grad u evropi bio judenfrei . bolje ti je da cutis dijete genocidne nacije. ne cjelokupne ali 95%
Savez Srba i Amerikanaca? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA LEGENDA MOJA TURCIN MOJ
Ovo je pocetak kraja...
Ameri zakuhaju i onda se ispare. Odgovara im nered na bliskom istoku i val izbjeglica u Evropi.
ovo je dokaz da je jedna zla zemlja dobila sto trazi a palestince niko ne pita nista, a izraelci su pravi teroristi ovoga svijeta.
Suniti moraju poštovati odluku Centrale, koja se ne buni. Ako se bunite prelazite u otpadnike ili šiite. Ala su vas uzeli lopatom!
Nema borbe nema rata bez Jasera Arafata..
Uopce nisam znao da ovoliko zadojenih mrznjom, nacionalizmom i radikalizmom ima medu mladima a posebno se neki isticu u vrijedanju bosnjak. Zalosno je da se takvim rijecnikom sluzite. Apsolutno sam protiv vrijedanja, sirenja nacionalne, ili etnicke mrznje i netrepeljivosti s bilo koje strane. Zgrazam se nad komentarima koji vrijedaju casne i postene gradane BiH, Srbije, Hrvatske i ljude svih nacionalnosti i kinfesionalnosti. Takav primitivizam treba najostrije osufiti i sankcionisati.
Nadam se da sada svi vidite ko kontrolise Ameriku, njezinu moc i svjet preko nje. Ali nije Amerika jedina-Cionisti isto tako drze i Rusiju jer 90% Cionista u Izraelu dolazi iz Rusije I oni su najgori doseljenici koji jednostavno mrze Arape-Krscane I Muslimane. Nazalost, Balkanski krscani imaju pozitivno misljenje o Izraelu jer mrze Muslimane, dok im Cionisti unistavaju sve sto je krsansko u Palestini, a Arapski Muslimani im cuvaju I brane Betlehem i ostala sveta mjesta.
Odnosi Izraela sa Amerikom nisu bili na nizim granama od odnosa tokom Obaminog predsjedavanja '09-'17. Sumljam da Ameriku kontrolise iko osim sopstvenih politickih interesa. Naklonjenost prosjecnih amerikanaca prema izraelu (ako uposte postoji), moze biti rezultat Izraelskog umijeca u janvim odnosima i propagandi.
Ovaj ne je*e zivu silu 😂