Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maska ne moze zastititi od virusa. Jedino moze ako je tek izvadim iz sterilnog pakovanja i adekvatno stavim na lice, nakon upotrebe je treba adekvatno i skinuti i pospremiti u posebno mjesto za odlaganje takvog materijala. Ako ja nju valjam po rukama,dzepovima, svugdje je ostavljam pa onda stavljam na lice prije ce me zaraziti nego kad je nemam.
@RadRedDisciplina Pa maska se odloži i uzme nova. nakon 7 dana se opet može upotrijebiti stara i već korištena
@RadRedDisciplina Maska je tu prvenstveno DA TI NE ZARAZIS NIKOG jer smanjuje domet koliko sa svakim izgovorenom slogom ''bacas'' cestice iz svojih usta. Uloga zastite tebe je sekundarna kod obicnih maski, ali naravno ima dijelom i tu ulogu da smanji kolicinu tvaru koje udahnes od drugih koji pricaju oko tebe. To kako ces brinuti o masci je tvoja licna stvar, logicno je valjda da pripatzis gdje i kako drzis nesto sto ti ide preko usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ronilacka maska je najbolja protiv korone. Sa bocom kisika na ledjima...peraja po zelji.
NEMA maske koja te more zastitit od bilo kog virusa (dobro, iako danas znamo da postoji samo kovid, nema drugi bolesti i virusa) ako: nespavas, nejedes, nekreces se, nesexas se, i ako se svakodnevno stresaš.
Reklamira konzerve graha dok mu se narod razboljeva!!?
Amerika, svjetlo sloboda i prava ljudi. Nadam se da sljedbenici sotone i šejtana neće pobijediti i nametnuti nam brnjice i povoce kao cukama!
Neće samo zato jer ih 90% nabavljaju u Kini. On i njegovi saradnici su izgubili dodir sa realnošću.
Narod je glup i puno pametuje, svi znaju sve i kontaju da su oni provalili nesto...kako tokmaku objasniti da ne stiti njega maska nego da stiti druge od njega i da je to mala zrtva
Molim vas da mi bošnjački strućnjaci i znanstvenici objasne sve u vezi maski
Za ovo ima like od mene.
Joj ove budaletine majko draga..... sad sam jos vise ubjedjen da su maske jako korisne
Bravo za slobodu izbora!
ovaj kao nasi politicari hahahahaha... zna da kod normalnog svijeta nece dobiti glasove, pa sad redneke fura sa njihovim furkama... kako kod nas, autoputevi koji su tu ali se ne vide, nacionalna ugrozenost, SDA nas odbranila, i sl....
Mweni nije jasno kako je ovako glupa osoba uspjela ostvariti ista u zivotu, pa cak postati i predsjednik USA.
Zemlja mu gori vec sedmicama, kako stvarno zbog demonstracija, tako i metaforicki zbog broja zarazenih, i on se prepao onih koji vriste da imaju ''prava'' a bez ikakve odgovornosti, pa donosi ovakve odluke za potrebe izbora koji dolaze. Al s obzirom ko je za njega glasao, ovo i jeste podilazenje samo toj masi neobrazovanih koji znaju samo drevati o ''pravima'' a za odgovornosti koje idu uz prava nikad nisu culi.
Najiskreniji predsjednik USA od JFKa do sad. Volio bih da osvoji izbore u novembru da ovim globalistickim lihvarskim robovlasnicima poremeti sve planove za buducnost.
Najveci Car!