Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popiškio se njemu Obama po glavi s rodnim listom, a on i dalje ide. Ovo kao da žive u BiH.
hahahaha pobojo se ovaj bogatas dobice ebolu smrad a sto drugi umiru bas ga briga,kad treba pljackat afriku moze se ici kad treba lijecit stop avionima,koji ste vismradovi masoni-cionisti.
...bojim se da nam zismki hit ne postane "ebolujem ja, eboluješ ti"...
Daj ba fakat ono sega je ali kad pomislim na to i to pogotovo u ovakvo sugavoj drzavi izgubim se od straha !!!
...što napisah, malo u šali, više u zbilji...nadam se da nećemo biti u prilici provjeriti sposobnosti naših epidemiologa i čitavog sistema...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Donald trump je najveca ljiga u Americi. Otac mu ostavio bogatsvo, on obicna varalica, glavnu lovu uzima u kockarnici koju je izgradio ilegano. Pravi se pametan, a kad go je dosao u sukob sa Obamom , Obama ga popiso po glavi ko zadnjeg levata.
moze on Donalda da pisa koliko oce ali bilo koji covjek koji ima IQ 50+ moze da skonta da FEMA-ini kampovi iznad ured svakog veceg grada u SAD kapaciteta za 2 miliona ljudi i oko 50 miliona plasticnih kovcega ukupno nisu spremljeni za napad vanzemaljaca ili nesto slicno ^^