Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam par snimaka aleksa ......ima veoma mnogo tacnosti u njegovim nastupima....to uostalom dokazuju zabrane prema njemu .....1000x gore teorije i nastupi se slobodno pustaju na medijima....ali aleks se brise....i to u americi zemlji demokratije???...zar vam to nije sumnjivo?....sta je sa 1 amandmanom americkog ustava?...sorosevi mediji ne yebu mnogo ustav i demokratiju...
Idiotizam, koncept govora mrznje nije nista drugo nego alat kojim se opozicija iskljucuje.....
Sva dosadsnja praksa i ponasanje ove mocne struje je bila jednostavna i poznata u izvedbama da samo nekog se treba optuzit za diktatora i naoruzat ISIL ili ogranizovat pobunu i ubijaj redom po svijetu rusi vlade i drzave i uvodi novi svijetski poredak, a da neko nesto istrazuje to ne dolazi u obzir.
Koliko intriga montaza i zla u zemlji i svijetu koje su prizvele Bilderberg grupe uticajem na CIA-u FBI uticuci na kongres i tuzilastva koja se kriju kao zmija noge sto je ovaj slucaj sa novinarom istrazivacem za ove, koji znace kao "duboka drzava", jedna opasna pojava kojeg takvi moraju zaustaviti pod svaku cijenu.
Zidovska posla.
Danas Alex Jones sutra ćemo biti mi . Trump u pravu 100% . Ali nikakvo čudo provjerite ko je vlasnik Facebook, Google,itd isti oni koji kontroliraju sve Banke . Znaju sve o nama
ovo se zove Cenzura i gusenje medija nalik S Koreji
Zeljko Cvijanovic, ponovo ide u Ameriku... i povest ce Fadila Novalica, da se slikaju.
Totalno nesmislen naziv, ZA-vjera, a u suštini protiv vjere
Brisu zato sto covjek u 99% slucajeva govori istinu
Klepeće bez veze.Njegove sadržaje uglavnom konzumiraju pacijenti s Jagomira.
@katonioo i kontraši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)